Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonvisitor

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
pannonvisitor 2016.05.02 21:42:01
@Z.Gábor:
a leírás alapján érdekes lehet a film, amint lesz időm, tuti ránézek
pannonvisitor 2016.05.03 19:46:52
@Z.Gábor és @anathea:
Így van. Engem nagyon megdöbbentett, hogy a mi vidékünkön is flangálnak ilyen lények, bár ma már annyira nem tehetik meg talán. Sokáig azt hittem, csak az amcsik látják őket... :D

@Facipan
Megnéztem a filmet (Arc). Durva, ahogy összeköti a vadászt az őzikével... Jó film. Ránéztem az Indy Attila előadásra is, és mondott olyasmiket, amik még nekem is újak. Köszi, hogy belinkelted őket.
pannonvisitor 2016.05.03 21:13:39
@Z.Gábor:
Igaz, most nézem, Facipan egy blogot linkelt be, a filmeket meg te. De megnéztem a blogot is (ma elég laza napom volt, mert kihagytam az óráimat), és tök jó az a cikk rajt az uralkodói koronák funkciójáról. Én is hasonlóan sejtettem, de ő sokkal részletsebben kibontja. :)
A kijelentés, mely szerint a Yahoo! népszerűbb kereső Japánban, mint a Google már nem állja meg a helyét. Sőt, maga a Yahoo! is lecserélte saját keresőrendszerét és a Google keresőjét alkalmazza 2010 óta, hogy megtartsa a felhasználóit. Tehát bátran kimondhatjuk, hogy a Google a…..