Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HöZsö

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Vasárnap. 2021.09.12 12:56:49
Ilyet még nem láttam (igaz nem vagyok egy gyengeáramú elektronika specialista). Monitor megadta magát. Egyszerre csak elsötétült a képernyő, de időszakosan pillanatokra bevillant a kép. Kikapcsolás és pihentetés után a hiba 20 másodpercre megszűnt, de aztán egyre gyorsabban  jelentkezett újra egyre…..
Breaking news! Vagy ahogy felénk mondják: bré king nyúz! Szóval a legfrissebb hír, hogy a sok kulimunka után akadt egy kis egyedi termelni való. A menedzser bevállalt egy autót, ami ugye nem olyan furcsa, hiszen azokkal foglalkozunk. Aszondta', hogy három hét alatt meglehet csinálni,…..
Hajónapló Péntek. 2015.06.19 20:04:52
Bár az időjárás nem kedvez a szabadtéri hajóbütykölésnek azért nekifogtam. Rajta a ponyva a hajón, ha elkezd esni betakarom, ha eláll kitakarom. Elsőre nekiálltam kibányászni a törött illetve kiakadt rózsájú kompaszt jobb és bal oldalon a deck elején. Természetesen ez se ment…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Most fázásról pofáznák. Valahogy nem voltam tudatában annak, hogy a Karmann-hoz facikkek is kellenek. Pedig jó előre készültem a lenyitható tető fa elemeinek megvalósítására, hiszen volt egy kész darabunk, de mivel azt be kellett építeni egy előző autóba, nem ártott lemásolni…..
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
Kell-e nekünk a mindenféle díj? Hol vannak a jó szakemberek? És egyáltalán, mi történik a stúdióban? Az Égéstér 150. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
HöZsö 2014.12.18 19:48:08
@ommm: Azt gondolom, ez lustaság. Könnyebb x percig eldumálgatni meg röhögcsélni, mint irni egy fasza cikket. De mindegy, én túlélem, csak gondoltam legyen visszajelzés, amikor legutóbb leirtam ezt kommentben akkor több olvasótok is jelezte, hogy ugyanigy érez.
HöZsö 2014.12.18 20:00:47
@ommm: Ennek örülök, viszont fenntartom a megfigyelést, hogy mióta van Égéstér, az összes izgalmas téma oda megy, cikk meg nem lesz belőlük. Nekem ez a véleményem, köszönöm a figyelmet!
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
HöZsö 2014.11.20 21:59:28
@yerico1: Nem hibáztatom, szerintem csak megijedt, én is hogy elütöttem a gyereket, de csak a lábát érte a kormány ahogy elcsúszott mellette a moci. Ahogy felpattantam és orditottam hogy jól vannak-e, lehet hogy azt gondolta bajban van, és inkább menekült.
Örülünk, mert tananyag, vagy szakdolgozat már voltunk, de lexikonban szócikk még nem. Mostanáig. Tudjuk, van abban valami perverz, amikor az ember a maga szobrát faragja, de minket sem a szerénységünk miatt szeret az olvasó, szóval megírtuk, itt lehet megnézni. Ha az elmúlt tíz…..
Autóépítés Suttogó halál 2014.11.13 18:43:41
Hű, ez nagyon  jó cím, jobb mint a sunnyogó fatál. Bár a Tatra 57 kübelwagen nem ölt direkt embereket, de a háborúban sok mindent láthatott... volna, ha nem két lámpája lenne, hanem szeme, de így csak a Wehrmacht katonáknak lehetett rémálma.  Még mindig nincs kész a…..
Autóépítés Az idő vasfoga 2014.11.07 17:40:55
Az idő vasfoga elrepült felettünk. A köztévedéssel szemben, az időt nem az óra nevű szerkezetről kell leolvasni, hanem az érintett élő, vagy élettelen dologról. Ha így teszünk, akkor azonnal rájövünk, hogy az idő nem mindenkinek egyformán telik. (Majd felállítom a képletet…..
Autóépítés Elment a vándor 2014.10.15 19:30:59
Szomorú búcsúra került sor a mai napon. Szinte még csak most jött, és már el is ment. Már kezdtem megszokni, de nincs többé. Még tegnap alatta feküdtem, simogattam, ma meg már egy idegennel ment el. Még egy pár dolgot igazítottam a "kredencen": Az autó egyedi kialakítása…..
HöZsö 2014.10.19 15:43:53
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
HöZsö 2014.10.11 15:52:29
@mennyémá: Dehát ki lehet kerülni az álló, balra kanyarodó autót, ha az úttest erre alkalmas. Márpedig alkalmas. És mivel sévon belül vagyunk, ez nem is előzés. Jobbról előzésre pedig nem kell számitani, tehát húzhatja jobbra a kormányt és kikerülhet, ahogy tette. A motoros volt a hülye. Azt se értem mit téblábolt ott mellette, miért nem ment el már rég balról.
HöZsö 2014.10.11 16:11:34
@fátum: mindez csak akkor igaz, ha lakott területen kivül vagyunk. Városban azt a sávot használod amelyik tetszik.
Mintha a "lada" gyárban dolgoztam volna, annyit szögeltem az elmúlt hónapokban. Csak az a baj, hogy itt nem volt egészséges erotika, mint Tímár Péter filmjében, és még csak benzint sem bírtam lopni tűzoltó készülékben. Szóval nehéz az élet... Nem is nagyon lett volna miről…..
Belsőség Misszionárius póz? 2014.10.04 14:00:06
Aki megfejtené, hogy mit akart az Allianz ezzel a kompozícióval kifejezni a szabadtéri kiállítási területen, az megérdemli, hogy egy bónuszkategóriát ugorjon felfelé a kötelezője. Nekem csak egy tippem van: a Daewook szeretik a fajtársaikat. ..
Tiszta hülye vagyok. Mégis hogyan gondolhattam, hogy egy ilyen cuki tárgy, mint amilyen ez a Nénitől megvett Bogár, majd hibamentes lesz, negyvenpár év használat, két tulaj, két élet, két szín és két év állás után. Kb ennyit ültetne az ültető tengelycsonk. Maggal ne…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
HöZsö 2014.04.21 16:34:06
@lutria: A téli ablakmosó nem birkózik meg a rovarhullákkal.

Lilla, szerintem király vagy, ha Sipi megmutatta volna a csillagvillásraq másik csillagvillást rátoldó módszer, meglett volna az a szíjcsere is.
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
Autóépítés Hengerre Magyar! 2013.10.05 19:49:58
Nem mondhatnám, hogy nem bírtam volna még aludni, de hívott a Tatra. Hajnali ötkor még csak éppen pitymallott a kakas, de mi már úton voltunk. Bár egyfelé indultunk, de én leszakadtam, mint Béláról a háti permetező, amikor a Simsonon robogva lehajolt a termelőszövetkezet…..
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Vettem egy Trabantot, igen. Megint. Tulajdonképpen ezért adtam el a BMW-t, áron alul. Már majd egy éve nem Trabantoztam, muszáj volt. A Tramp némi szétköltözésből adódóan már nem tartozik az érdekkörömbe, Hamilton meg vagy három éve darabokban várja, hogy egy alapos és…..
HöZsö 2013.09.26 20:59:01
Belsőség A válságnak vége 2013.08.29 18:23:39
Az úgy volt, hogy a sors némi átszervezés alá vonta az alkalmazotti, családi, lelki, anyagi és szinte minden egyéb állapotomat. Ennek az autós vonatkozása annyi volt, hogy nem volt. Mármint autóm. Sokáig. Mostanáig! Meséltem korábban, hogy „egyéb okokból” meg kellett válnom…..
HöZsö 2013.08.29 22:46:39
Hajónapló Hétfő. 2013.07.22 14:11:56
Eléggé eltanácstalanodtam. A hiba ugye az volt, hogy véletlenül elzárva maradt egy csap a hűtővízkörben. Ettől amikor a termosztát kinyílt, azaz elérte az üzemi hőfokot a motor, akkor nem indult be a hűtővíz keringés a hajófenéken keresztül ( egykörös az un.…..
Ro 80 blog 109 2013.07.05 08:49:00
Levegővel megfújattam a szekunder levegő rendszert. Az elosztóban visszacsapó szelep lakik, mert hangosan hörgött, amikor nyitott. Beleturkáltam a kipufogó résekbe: jött a levegő, ahogy kellett. Ez megy, úgyhogy nekiláttam a katalizátornak. Egy kép a kipufogó anyákról: A…..
Autóépítés Víziszony 2013.06.27 17:58:34
Kezdek hidrofóbiás lenni. Persze nem úgy mint a szomszédban Romárióék, fürödni szeretek, bár csak óvatosan, mert durva számlák jönnek a vízműtől. Szerintem aki úgy gondolja, hogy a víz minden szervezetnek kell - legyen az élő, vagy holt - az téved. Nem kell a benzinbe,…..