Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsi Deka

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EVE-lődés Hajók és konténerek 2016.02.03 08:48:36
Próbájunk meg pár alapvető szabály felállítani a hajók rakterére és a benne elhelyezhető konténerekre. (Nagyon régóta vázlatban van és nem tudom hgoy befejezem-e úgyhogy közzéteszem) Fontos: Harci hajók raktrét NE töltd fel teljesen konténerekkel. A hajók reload mechanizmusa nem működik…..
Ilyen szomorúan nem hiszem, hogy indult év a magyar EVE történetében. Shonion az FGC CEO-ja 2015.12.31-én eltávozott. Kiváló játékos és jó főnök volt. A való életben nem találkoztunk, de tisztelettel adózom egykor fénylő csillag előtt. Biztos hogy sok embernek fogsz…..
EVE-lődés TS - TeamSpeak 2015.12.28 09:50:16
Az EVE Online, egy masszív többjátékos online űrhajós játék. Hirdetik mindenütt. És nem véletlenül emeltem ki a meghatározásból azt a két szó. Ugyan az EVE-et lehet egyedül is játszani, de sokkal hatékonyabb csapatban. És ha csapatban játszol, akkor kommunikálni kell. Igen,…..
EVE-lődés Konténerek 2015.12.11 13:21:50
Vegyük szemügyre a konténereket. Elég sokféle van. Típus és méretgazdag a választék. A céljuk ugyanaz: tárolunk benne valamit. Azt hogy hogyan tudjuk használni, az a lényeges kérdés. A legalapvetőbb megjelenési formája a Jetison Canister azaz JetCan. Ha bármilyen tárgyat…..
EVE-lődés Játék - Idő - Pénz 2015.12.10 14:51:36
Ha játszani akarsz az EVE-vel fizetned kell érte. Vagy így, vagy úgy. Nézzük meg röviden milyen lehetőségek vannak Veszel játékidőt GTC Szerzel PLEX-et és aktiválod az accountodra  GTC - Game Time ?Card/Code? A legszimplább megoldás. Megveszed és darabonként 1 hónappal…..
Először is az hogy vagy. Karaktered nem szorul kajára. Ez tök jó, mert nem kell tamagocsizással tölteni az idődet. Nem fizetsz a fodrászért és a stylistért sem, de a plasztika sebész már más kategória. Amikor megcsináltad a karakteredet választottál frizurát, ruhát és szemet.…..
Sanyarú az élet, ha folyószámládon több milliárdos tartozás van. Alapvetően nem tudsz pénzt keresni. Mit nem tehetsz meg, mert nem tudsz fizetni? Nem tudod az assetjeidet eladni. Nincs pénzed hogy kifizesd a broker fee-t. Nem tudsz gyártani és kutatni, mert tudod kifizetni a…..
EVE-lődés Negatív egyenleg 2015.11.26 14:22:16
Szóval. Addig nyújtózkod amíg a takaród ér! - mondja a mondás. Alapvetően EVE mechanizmusa nem engedi meg, hogy 0 ISK alá menjen az egyenleged. Nem tudsz hitelt felvenni a Bank of CCPből. Azért van eset hogy a minuszba megy a bankszámlád. Az én esetemben a CCP egy pár milliárdos…..
Amikor az ember ki akarja próbálni a játékot szembe találkozik a triál accounttal. (Talán próbaidős elő(nem)fizetésnek tudnám fordítani.) Ezzel a belépéssel 3 karaktert tudsz teremteni, ezekkel felváltva játszani. Természetesen ennek a fajta accountnak van korlátai, méghozzá…..
EVE-lődés EVE Online - kezdjük 2015.11.17 11:23:12
Ez a blog számításaim szerint nem arról fog szólni, hogy lehetsz a világ legjobb űrhajóskapitánya. Nem vagyok hardcore gamer, aki minden nap leül a gép elé és becsatlakozik egy másik világba. Én az úgynevezett casual gamert képviselem, aki mint a neve is mutatja alkalmi…..