Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azt pedig ne felejtsük el...

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önkiszolgáló mosoda fogalma korántsem számít már újdonságnak Magyarországon, azonban ha megemlítem valakinek, hogy nemrég mostam is egy ilyen helyen, akkor általános rácsodálkozás a válasz. Amerikai filmekben többször látni olyasmit, hogy valaki bemegy egy mosógépekkel teli…..
azt pedig ne felejtsük el... 2016.03.08 10:16:43
Címnek béna, valóságnak meg abszurd, mégis igaz. A Whirpool esetleg a körmére nézhetne a partnereinek, mert az, hogy ilyen indok miatt  kelljen 10 napig rohadó ruhák mellett várni egy szerelőre, az nagyon gáz. Amin nem segít az sem, ha egy hónappal (!) a bejelentés után önként…..
azt pedig ne felejtsük el... 2016.01.21 17:52:12
Mosógép, mosoda, mosás
Miért nem mentek rögtön a
www.mosodabudapest.hu vagy az www.onkiszolgalomosoda.hu hoz a Dohány utcába mert akkor ott ilyenek nem fordulnak elő, Ja és ott nem whirlpool mosógép van hane electrolux - AEG
Napjaink rohanó világában egyre kevesebb idő jut a háztartásunkra. Jellemző továbbá, hogy egyre több olyan, kicsi fürdőszobával rendelkező garzonlakás épül, ahova a mosógép csak nagy nehézségek árán tud elférni. Nem meglepő, hogy ma már itthon is kezd elterjedni azon…..