Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karoly Pricz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokat, egy fél napot vívódtam, hogy ezt a cikket bevállaljam vagy sem. Aztán úgy döntöttem, hogy megvan a tárgyi tudásom, a lelki ismeretanyagom, és ami a legfontosabb, az önmérsékletem, hogy ezt a szörnyű eseményt kicsit más oldalról is megvilágítsam. Tegnap megint…..
Karoly Pricz 2015.11.17 02:50:24
Eloszor is elnezest kerek, az ekezet nelkuli irasert! Angol billentyuzetet szoktam meg,
Teljes mertekbem egyetertek a cikkel! Amikor meglattam mi tortent, Parizsban, gondolkodas nelkul francia zaszloba tettem a profilkepem. Senki nem kenyszeritett ra, egyszeruen csak ugy ereztem ez az amivel kifejezhetem, egyuterzesem.Nem telt bele par ora es megjelentek a "zaszlohaboru'' kirobbantok. Daccal, Trianont emlegetve fikaztak le azokat akiknek francia szinekben volt a kepe.Mintha a penteki borzalomba elhunyt aldozatoknak valami koze is lenne ahoz, hogy 1920-ban a Versailles-i Trianon kastelban milyen dontes szuletett(az erre erzekenyeknek megjegyzem, 16 orszag irta ala a paktumot, tehat meg van ott egy par bojkottalhato zaszlo).
Eltorzult vilagban elunk, allando a remhir keltes, uszitas, sardobalas.Tulajdonkeppen nincs is szuksegunk terroristakra, megy itt egymas cseplese nelkuluk is,Valahogy azt akarjak elhitetni velunk, hogy csak eroszakkal lehet mindent megoldani, Hamis ellenseg kepekkel akarjak belenk ultetni a felelmet. de talan ami meg szornyubb, vannak akik ezt el is hiszik es valami fele onjelolt hadseregken, casus bellit uvoltve indulnak csataba......
Egyre surubben latom, hogy bizonyos emberek az Unio osszes vezetojet lemondatna (es persze ne felejtsuk el Amerikat, aki az ordog maga), ugyanakkor piedestal-ra emeli Putint es az oroszokat mint a vilag igazsagos es onzetlen megmentojet.!Az o figyelmukbe ajanlom az elmult 60 ev tortenelmet es azt az euforikus erzest amikor 1990-ben az utolso orosz katona is elhagyta Magyarorszagot!
Eszhez kene vegre terni es rajonni, hogy a gyulolkodes es a szethuzas, nemzeten vagy akar union belul, odavezet, hogy elveszitjuk magunk es talcan kinaljuk fel mindenunket az ISIS fele bandaknak...........!!!
U.I.
Megjegyznem nem Magyarorszagon elek. Romaniaban,Nagyvaradon, Ami Tevhittel ellentetben nem Erdelyhez hanem a Partiumhoz tartozik( de ez egy masik tortenet). Szoval ha ezert vagy akar a hozzaszolasom miatt van akinek kinyilik a bicska a zsebeben es anyazni szeretne, tegye meg nyugodtan, ezzel magat minositi............
Tisztelettel Pricz Karoly