Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antapeti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ön környezetében van virtuális játékfüggő? Nem árt tudni, hogy onnantól számít valaki függőnek, ha a kötelező elfoglaltságai helyett játszik és emiatt kimarad a rendszeres, strukturált tevékenységekből. Összegyűjtöttünk további 5 érdekes tényt a virtuális játékfüggőségről!..
antapeti 2018.10.10 15:20:41
Húsz éve nem szerepelt HBO-sorozat a Super Bowl alatt, ami valahol érthető, mert ez a másfél perces reklám annyiba került, mint egy epizód legyártása, azaz 15 millió dollárba. A Westworld második évadának előzetesében szerepelnek a fontos karakterek, azaz Dolores (Evan Rachel Wood), Bernard (Jeffrey…..
Egy új számítógép megvásárlása mindig kényes művelet. Jó esetben egy ilyen beruházás évekre szólhat, így nem mindegy, hogy milyen konfigurációt választunk. Legelőször azonban azt kell eldöntenünk, hogy pontosan milyen célra is szeretnénk az új gépet használni és mekkora összeget tudunk elkölteni a…..
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
antapeti 2015.11.16 22:47:48
@kisa: már mér lenne az érdeme? én biztos nem érezném túl jól magam ha folyton egy olyan személy körül forognának a gondolatam akit egyébként nem kedvelek. erre van a távirányító, tovább kell kapcsolni.