Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjaer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik évadra beszáll Jim Broadbent is, aki 2001-ben az Iris című filmért kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot. Hogy milyen karaktert fog alakítani, az rejtély, ahogy az is, hogy hány részre érkezik, mert ugye tavaly is hullámoztunk Ian McShane érkezése hallatán, aztán mi lett…..
kjaer 2016.09.01 21:17:57
Nem mintha a tavalyi rossz lett volna a Houston Texansszal, na de az idei mindent eddigit odaverhet majd. Szerdán ugyanis bejelentette az HBO, hogy megegyezett a Los Angeles Ramsszel, és az idén az ő szezon előtti felkészülésüket követik majd a dokusorozatban, amit augusztusban adnak le.  Ez azért…..
Ez itten a magyar Netflix nyitóképernyője, a sorozat a House of Cards, aminek mától mind a négy évada elérhető, igaz se magyar szinkron, se magyar felirat nincs alatta. És ez miért hír? Mert a sorozat eddig nem volt elérhető a Netflix kínálatában, vagy különféle jogi problémák miatt, (azaz a…..
kjaer 2016.03.04 17:35:51
@XakosV:
Nagyon sokat veszt az élvezeti faktorából a szinkron.Nem tudja visszaadni azt a politikai szlenget amin alapul az egész sorozat.
Ez kb olyan mintha a Wire-t szinkronnal néznéd.
A legendás HBO-sorozat második évadának karakterei bankrablóként és autótolvajként térnek vissza benne. Ettől még vicces.   ..
kjaer 2016.02.12 20:21:56
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
A WGN America mutatja majd be az Appalache-hegységben élő hegyi emberekről szóló szériát, amiben lesznek nagyon mocskos szakállas férfiak és szürke szoknyás, elhanyagolt nők, erdő, mocsár, kvadozás, lövöldözés, kívülállás, hagyományos életvitel megőrzése, David Morse,…..
kjaer 2015.11.16 15:12:38