Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ashleys

144 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Let in, let be Újra itt van 2019.06.09 08:35:18
-De szeretsz? -Szerettelek.  Azt kérdezte tőlem a lány, akit Kedvencfiú csak Borsnak hív, hogy nem azért van-e ez, mert előttem egyszerűen nincsen egy jó családi példa és attól félek, velünk is ez lesz? Talán...válaszoltam aztán ma amikor álmomban azt mondtad szerettelek és felébredtem, nem…..
"Norbu "Papa" Gyula, ezt a könyvet neked dedikálom-mert tudsz te főzni, ha akarsz, és mert most már mosogatógéped is van. Nagyon szeretlek, mert pontosan olyan vagy, amilyen, és amiért mindig bíztál bennem: én is lehetek pont olyan, amilyen vagyok, sosem fogok elveszni." A főzés számomra jó ideje…..
Let in, let be Ma is 2017.11.26 19:34:14
Végiggurultam rollerrel az útvonalunkon és végre elkezdett derengeni, amit egy ideje sejtek, hogy miért nem tudlak elengedni. Nem Téged nem tudlak. Azt nem tudom, hogy valaha olyan lány leszek, az a lány, akire még Te is elismerően füttyentenél. Hogy hejj de csinos. Hejj de okos. Hejj, de sikeres.…..
A Sebi azt mondta, a depressziós emberek bár jóval szomorúbbak, mégis sokkal reálisabban látják a világot, kutatásokbizonyítják és neki kell ez a realitás. Amit te realitásnak látsz és érzel, az a pokol fenekéig mélyíthető, ha szeretnéd kézen foglak és elvezetlek oda, ahol a mocsok születik, bár…..
Let in, let be Our ups, our down 2017.10.01 22:48:39
"-Nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a fiút Mari. -15 év konstans szopással Juli." Ismét megtörtént a csoda, valami megmagyarázhatalan módon felkavarodtak a falvelek már éppen akkor, amikor meg voltam ijedve, hogy most mi lesz és a lábam elé hulltak úgy, hogy jó legyen. A kapcsolati hálóm, amiről…..
Let in, let be Ott 2017.09.11 21:08:07
Lecsupaszítasz. Na nem úgy...nem csak úgy. Nem tudom elhinni, hogy van valaki, aki mellett gyerek lehetek valahogy, meg mégis nő, de leginkább, csak én. Szép szeretnék lenni Neked, de tudom, hogy akkor is szeretsz, ha nem sminkelek, vagy gyűrött vagyok és álmos. Vidám szeretnék lenni neked, de…..
Vén bükkfa volt, szíjas, kemény.Úgy állt az Úristen előtt,mint aki már sokat látott.Sokat látott és belenőttviharba, télbe, küzdelembemár évszázadokkal ezelőtt,úgy állt az Úr színe előtt. Valami nyugtalan viharkamaszegy éjjelenvalahogy fél kézzel odakapott.Az öreg jajdult egy nagyot,megremegtek a…..
Let in, let be megvan-e a vers? 2017.08.14 15:35:36
"Reggel felébredtem, te még szuszókáztál, én pedig úgy aludtam vissza, hogy közben azt néztem, milyen szép vagy." Anya megkérdezte tőlem, hogy megvan-e még a vers, amit régen annak a leendő jövendő fiúnak írtam és mondtam, hogy nincs meg, de nem is baj, mert azt a fiút el kellett engednem. Anya azt…..
Let in, let be Nem voltál jó 2017.08.14 15:34:57
Nincs több út,Álom sincs,Majd egy másikValóra válik. Szóba kerül az exe és minden izma megfeszül, az arca is és eltűnik belőle az a kedvesség és az a szerelem és átveszi a helyét valami kétség, kérdés, félelem és dac. Egy olyan arc, aki nem érti, miért bánnak így vele de soha többet nem akarja…..
Come a little bit closerHear what I have to sayJust like children sleepin'We could dream this night away. Köszönöm szépen neked azt az estét és azt az éjszakát, amit együtt töltöttünk, életem legjobb randija volt és legméllyebben megérintő találkozása...nem is találkozása. Elválása. Valami mégis…..
Let in, let be Én is. 2017.06.25 10:12:08
"Normális embereknek (...) tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem bírod…..
Let in, let be a szerelem ízét 2017.06.14 23:52:25
"Azt bírom benned, hogy egyszerre van meg benned ez a bújás, meg cukiság, meg a szexi dög, akitől..." Rá kell hogy jöjjek, hogy nem is vagyok olyan okos, mint gondoltam. Hogy talán ez a dolog mégsem pont úgy van, ahogy gondoltam. Hogy nem tökéletes ez a fiú, nem pontosan olyan, amilyet megálmodtam,…..
Let in, let be csodáink 2017.06.05 17:27:03
"-Az én kis lökött barátnőm <3 akit pont az ilyenekért imádok :) -szeretek a kis lökött barátnőd lenni. meg kell, hogy mondjam" Fruzsival kijöttünk az uszodából és megállapítottuk, hogy inkább ne menjünk el most már vacsorázni a Kekszbe, mert itt bizony vihar lesz és nem akartam megázni, de…..
Let in, let be hát hogy így na. 2017.05.26 10:18:18
"-mások életének a megoldása mindig ment... -a tiedben leszek én a Te "mood managered" szívesen és támogatlak majd mindenben, hogy olyan lehess amilyen lenni akarsz :) és mindezt ingyen ;)…..
Let in, let be 2017.05.15 22:46:53
"Fönn van az életem egy fa tetején, senkinek le nem hozom, csak maradok tisztelettel ott köpködve fűmagot, aztán reggelre kikel a rét és talpam alá feszül, az élettel együtt csak te meg én hármasban fészkelünk, és hagyom, hogy nézd, nézd, nézd és nem fér már semmi közénk, a kezed s kezem közé, a…..
Let in, let be 2 év múlva meg 2017.05.03 12:56:47
"Nem, veled nem ez volt Annus. Veled éppen az volt, hogy éreztem, hogy téged komolyan kell venni. Vagy hogy téged komolyan akarlak venni. De nem tudtam, készen állok-e rá. téged nem akartalak csak úgy lefektetni.. És nem akartam elrontani, így akkor inkább nem írtam, hogy egyszer folytathassuk.…..
a nap, a tél, a tavasz, a rossz és a jó is." Először tudtam ezt egy pillanatra elfogadni, úgy elfogadni, hogy azt gondoljam, az, hogy a jó dolgok is véget érnek, megérheti azt, hogy a rosszak is véget fognak. Amellett, hogy kritikusan, szilárdan, vagy a lelkem legmélyéről ragaszkodom ahhoz, hogy a…..
Let in, let be Háláim #7 2017.04.11 22:45:15
Hálás vagyok, hogy tegnap reggel összefutottam Gáborral a buszon, és olyan jó volt vele beszélgetni, kávézni és holnap reggel is együtt megyünk. Hálás vagyok, amiért a Spotify tök jó számokat bír pakolni az eheti kalandomba és tök jó kedvem lett tőle tegnap reggel. Hálás vagyok, hogy Sándorral is…..
Let in, let be 2017.04.11 22:06:30
Minden veszteségfájdalomba csomagoltmegkönnyebbülés. Fodor Ákos     Jó, amúgy most már értem. Majd le is írom. ..
Let in, let be 2017.04.09 13:47:35
"People call these things imperfections, but they're not — aw that's the good stuff. And then we get to choose who we let into our weird little worlds. You're not perfect, sport. And let me save you the suspense. This girl you met, she isn't perfect either. But the question is: whether or not you're…..
Let in, let be Háláim #6? 2017.04.08 23:50:42
1. Hálás vagyok, de nagyon, hogy a mai napom egy részét Mázlival tölthettem, aki az egyik legédesebb, legaranyosabb, legpuhább, legkajlább, legtündéribb kiskutyája és ami azt illeti, az hozzátesz az élményhez, hogy meg kellett szelidíteni, de volt ebben valami hihetetlen kedves, ahogy eleinte 5…..
Let in, let be #Háláim mennyi is? 2017.04.07 09:15:25
1. Hogy a főnököm leült mellém és a következőket mondta: "Mi a baj? De figyelj, téged miért hív fel bárki más a másik főnökön kívül? Mond meg nekik, hogy te neki segítesz, de senki más nem kell, hogy utasítgasson. Na jó, felhívod nekem azt a fiút?" Valamint, hogy: "Ha lement egy az event, akkor…..
Let in, let be Tegnap 2017.04.07 08:54:29
Ott állt a lány az aluljáróban, nem lehetett több 17-nél, egy kopott farmer-dzsekiben, fogszabályzóval, hosszú, kócos hajjal és alkoholos lehellettel és zokogott a telefonba, hogy minden cuccát otthagyta a szórakozóhelyen és most nem tud hazamenni, nem tud bemenni a metróba az ellenőrök miatt, és…..
Let in, let be Háláim #3 2017.04.05 22:08:02
Tegnap kimaradt a lista, mert csodás-szuper esténk volt, tehát: 1. Hálás vagyok a Bellozzo üzemeltetőinek, mert :" Onnan tudod, hogy valami finom, hogy a hasad elmosolyodik. A többi csak duma.” Pestos tészta, csak ennyit mondok. 2. Hálás vagyok azért, mert az egészen apró segítségemmel két ember…..