Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Későn szólunk, de hát erre még mi sem számítottunk. Az utcákat ellepték ilyen izék: Ismerve a budapesti plakátolási szokásokat, elsőre úgy tűnhet, valami ezeréves poszterhalom alól bukkant elő egy hirdetés a ,,fantasztikus Microsoft Office 95-ről, amely forradalmi WordArt…..
Seik 2010.01.17 20:31:12
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
Seik 2009.09.10 17:04:09
@Budafoki: Valószínűleg az én szavaim nem lehetnek kristálytisztán világosak, hogy nem azt érted rajta, amit szerettem volna.

A 78-as, amivel menni akartunk, kiírás szerinti végállomása a Lövölde tér volt. A valóságban NEM arra ment.
Ez nálam eltérés.
Seik 2009.09.09 15:44:34
@Budafoki:
1. Azért ültünk fel a 78-asra, mert a 76-os és 73-as nem ment már el a végállomásig, hanem a 74-es vonalán közlekedett.
2. Mert az volt kiírva - már napokkal korábban is - az öntapadó utastájékoztató lapokra, hogy a Lövöldéig mennek. Úfy tudtam, lakcímkártyával átengednek még az Andrássy-n, ergo a Lövöldéről már egy köpés hazasétálni.
3. Mert egyrészt, mint írtam, nem volt hajlandó elsorolni, hol áll meg, másrészt miután meegyeztünk, hogy ugyan a Podmaniczkyn végigmegy, de - mint írtam - várhatóan egy órás lesz az út, nem gondoltam, hogy ez a jó választás. A Lövölde térre menő troli abban az időpillanatban még nem volt. "Valamelyik következő" ment volna arra, ami nem állt rendelkezésre.
4. Akkor épp azért mentem be a dzsumbujba, mert ott az otthonom. Engedtessék meg nekem, hogy arra járjak.

Tájékozódtam. Időben. Nem azt kaptam, ami ki van írva. OK, ekkor én a józan paraszti eszemre hagyatkozva azt gondolom, hogy az a vezető, aki épp elindul, csak tudja, hogy merre megy, miért arra megy, miért nem arra, amerre. Mivel 11 előttre terveztem a hazatérést, de nem jött össze, hát szétnéztem a lehetőségek között. Igazából a legeljén a metrót kellett volna választani. Csak épp volt nálunk összességében másfél négyzetméter bútorlap, azzal nem olyan jó fickándozni jobbra-balra. És sajnos nem fér el a bringámon se...
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..