Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csorba Gábor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elbukott. De az idáig vezető folyamatokat új értelmezési keretbe kell helyezni. Ergo ab ovo, a 89-es forradalom ellenforradalommá alakulásának mélyebb okait elemezve a demokrácia szűkülő köreit képviselők véleményét jelen momentáris pillanatban oly módon kanalizálhatjuk, hogy…..
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..
Geekblog Féktelen harag 3D 2011.02.23 08:12:00
Tudom mire gondolnak, és igazuk van: önként és dalolva szaladtam bele ebbe az ökölbe.  Pontosabban Nicolas Cage meglehetősen szőrös ujjbegyeibe. Az történt ugyanis, hogy Michael De Luca (akinek produceri munkái között sok minden előfordul a Penge 2 és a Közösségi háló…..
Ezúttal egy kiváló szerző munkáját bocsátom közre. Báthory János a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal elnöke volt 2000-2002 között, de már az Antall-kormányban is kisebbségi, ezen belül cigány ügyekkel foglalkozott. Az alábbiakban a kifejezetten továbbgondolásra szánt…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Pár email következik az elmúlt pár évből, amelyből kitűnik, hogyan és milyen indokokkal szűrik ki az egyházzal és a szcientológiával kapcsolatos "rossz híreket".1. Kattintással a szabadságértA pécsi misszió (=kirendeltség) vezetője elmagyarázza, hogy miért nem…..
Világutazó A rozsdás tó titka 2010.06.14 15:59:00
A mexikói határtól nem messze van az arizoniai sivatagban egy mesterséges tó, mely emléket állít a régen virágzó bányaiparnak és az ennek következtében fellépő környezetszennyezésnek. Bisbee közelében évtizedeken át folyt a rézérc kitermelés, de az 1970-es évek közepére…..
Csorba Gábor 2010.06.17 16:34:29
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
Mit nekem, te PitagórasznakHáromszögekkel vad, legényes tétele!Tán értelek, de nem mondhatom meg senkinek.Elmondom hát mindenkinek:Matematikán és fizikánBüszkén, segghülyén vihogokNem deriválok, nem integrálokMert én belvárosi bőcsész értelmiségi vagyok! ..
Csorba Gábor 2009.05.26 19:57:20
  és a fénysugárban pszichedélikus jajongást ölt a bús holdfény, de a tegnapról maradt parizert csak nem akarta megenni a mocskos dög, ezért humanista lelkem késért nyúlt és levágta,igen, levágta, bizony levágta, acélos farkát!Bolgár György feleségének mellbimbója…..
Csorba Gábor 2009.04.23 23:12:23
 Mivel nagyon ritkán látok hasonlót, ezért különösen hálás vagyok Pisti, az aragornnak, hogy felhívta figyelmünket a Mokka mai adásának lélegzetelállító szellemi teljesítményére. Kedvenc kormányszóvivő-jelöltünk, Demcsák Zsuzsa vendége Dénes Tamás Balázs, a TASZ…..
A hét második felének egyik legkitartóbb pletykája az volt, hogy a Yahoo fogja, és a tulajdonában lévő képmegosztó szájtba beengedi a videótartalmakat. A Flickr Video állítólag annyira előrehaladott állapotban van, hogy jövő hónapban már készen is áll a bétatesztelésre. A…..