Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutti0710

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anyánk tyúkja Kék 2015.07.05 09:58:38
Ma az uszodában az utolsó hossz után megint játszottam, amit szoktam. Lebukom a víz alá, lemegyek az aljáig, kicsit elvagyok ott, amíg tart a levegőm, aztán általában felrúgom magam a felszínre. De ma csak lassan ereszkedtem fel. A medencére már épp árnyékot vetettek a fák a…..
Hogyan áll a 4-es metró építése? Mi történt 2012-ben a földfelszín alatt? A Tétényi útnál már gyakorlatilag készen vannak, és 2014 nyarán már utaspróbák lehetnek. Év végére már metrószerelvény is érkezett. Ez volt 2012 a 4-es metró alagútjaiban. (A korábbi évek…..
2010-ben Pécs Essennel és Isztambullal közösen viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet, ami úgy vág médiablogunk témájába, hogy a pécsi Európa Kulturális Fővárosa programsorozat megnyitóját az MTV élőben közvetítette vasárnap este. Ráadásul ez volt az első HD…..
Szóval mindent egyedül oldottam meg. Bírtam én, fáradt voltam, de tettem a dolgom. A kép innen Akkor most írom én, csókoltatok mindenkit aki magára ismer: 18 évesen jöttem el otthonról egy nagyon kemény intellektuális háttérrel rendelkező családból, az utolsó mondat amit…..
mutti0710 2009.09.24 20:36:52
homar.blog.hu/ itt érdemes nézelődni
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
mutti0710 2009.09.24 20:33:55
modart.blog.hu/ itt érdemes nézelődni
mutti0710 2009.09.24 20:35:08
anyánk tyúkja Idill 2009.06.22 22:32:00
 Kés, villa, olló beleáll a tejszínű reggelbe, néma csillagok merednek az ábécét mormoló napkorong tengerre. Nézd! A szúnyog a falon… tegnap még mosolygott, később a lábszagú estben más dimenzióba zárkózott. Így van ez. Néhány félretett csók ölelés…..
mutti0710 2009.08.31 14:16:13
@ah-IM: hát, ez az.... de, ha már a felismerés megvan, akkor már nagy baj nem lehet... :)
Az imént egy fórumban véletlenül sikerült megfogalmaznom azt, hogy mit szeretnék Budapest kapcsán látni, úgyhogy gyorsan leírom ide is: hogy legyen egy állandó, mondhatni eposzi jelzője, amit az is hozzá társít, aki még sose járt itt. Mert ez különbözteti meg az igazán…..
mutti0710 2009.07.14 22:42:08
Nos, a felvetés nem rossz. Mondhatni egész jó. Például arra, hogy elgondolkodjunk rajta, hogy vajon Budapestnek miért nincs szép eposzi jelzője. Talán mert nincs karaktere? Talán mert nincs említésre méltó dolog, ami egyetlen szóban/mondatban összefoglalná a várost a mai állapotában. Ja, de van. Több is. Sajnos. Koszos, mocskos, hugyos, lehúzós, nemtörődöm, szaros, hajléktalanos. Szennyes, annyira, hogy az sajnos már a szépet is eltakarja. Persze erről nem a város tehet, hanem a benne élők.
A századforduló után ugyanis voltak ennél szebb jelzői is ennek a csodának, amit Budapestnek hívunk: "a Duna gyöngye", "a hidak királynője". A "Kelet Párizsa"? Ezért a címért nem csak Bukaresttel (amit a harmincas években hívtak így), de még Varsóval is versengünk... (hogy a többit ne is említsem...)
Mondjuk, ha belehúznánk, kisajátíthatnánk "a Fesztiválok városa" címet, de most még sajnos csak a "fostalicska városok" versenyében állunk az élen, bár ez angolul kissé hülyén hangzana... Jobb ötletem nincs, és addig nem is lesz, míg a Deák téren a szemem láttára hugyozza össze magát egy földön fetrengő, részeg csöves úgy, hogy mellette három méterre három rendőr röhögve figyeli a szerencsétlen agóniáját. Nem csak én látom, a turista is. De nem csak a turista lehet beteg a belvárosban uralkodó közegészségügyileg is felháborító állapotok miatt, hanem én is, és a gyerekem is.
mutti0710 2009.07.14 22:56:19
@Hamster: Van karaktere, csak nem látszik... jelenleg... mert shit... ezért mondom, hogy nincs... De ezt a "Fesztiválok városa" címet még meg is lehetne lovagolni. Erre pl lehetne imidzset építeni. Nem?
Igaz, van nekünk egy olyanunk is, hogy a "Fürdők városa". Az sem rossz, csak valahogy ezeket elfelejtjük... miért is... ja! mert shit...
De több ötletet már nem adok, csak ha felvesznek félállásban a turizmus zrt-hez! :)
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
mutti0710 2009.05.28 10:09:01
@sixx: köszönöm, műkszik :)
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
mutti0710 2009.04.29 13:05:18
@májgeriberi: Nem értem a felvetést, hogy én azt gondolom, hogy az itt jelenlévők hülyék. Megjegyzésem kizárólag szilynek szólt, nem pedig az itt jelenlévőknek, akiknek ezúton is pussz. Ha pedig úgy gondolod, hogy azért nincs humorérzékem, mert meglátásom szerint az, hogy két-három, akár négy-öt tenyeres-talpas paraszt miatt egy egész sziget lakosságát tenyeres-talpas parasztnak nevezni nem vicces, akkor vállalom: humorérzékem 00.00.
Neked is pussz:
mutter
Kallerblog! Én így szeretlek... 2009.04.04 20:44:00
Nincs gumibotom, nem vagyok rendőr, hiába az egyenruha és nem hordok karszalagot. Mindközül a leghosszabb vonalon dolgozom, és rajtam kívül még több ezren tudják mire gondolok amikor azt mondom: -Jegyeket, bérleteket! A számom megelőzi a beosztásom, és nem örülök amikor az utasok…..
mutti0710 2009.04.05 01:20:08
@BKV figyelő: kedves figyelő! Figyeld meg az alábbi oldalon olvasható szöveget is, de jól. Úgy érzem, mintha kicsit bizonytalan lennél földrajzból...
www.pestmegye.hu/minden-pest-megyerol/pest-megye-tortenete
Pettyespiroskát gyógyszertárban még sosem küldték el a francba, de úgy látszik ennek is eljött az ideje. Az önérzetes patikus 20 perc várakoztatás után egyszerűen felajánlotta neki, hogy vásároljon a konkurenciánál, ha ennyire siet. 02.05-én betértem az Újbuda centerben…..
mutti0710 2009.02.10 09:41:09
Hiába mondtuk, hogy nem kell elhinni minden szart, amit a neten összehordanak az ún. jólértesült források, index anyánk is belefutott a tutiba, és címlapon hozta le a hírt: sínen van a Jóbarátok mozifilm verziója, lehet örülni. Frászt van, azt. Hiába írta a Daily Mail, ami…..
Nem, nem az országot becsmérelem; amúgy meg bőven vannak, akik szerint a mostani nemhogy túl kicsi, hanem pont ellenkezőleg... Aki roppant elfoglalt és irtó kevés szabadideje van, viszont szeretné megnézni magának Izrael legfontosabb és legismertebb épületeit, a legjobb, amit…..