Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucianaslytherin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tomi, ismered a Hollywood Undead-et?" Hangzott a kérdés a Skindred koncert előtt (kemény öt napja) Neki álltam keresgélni a YouTube-on, de amiket hallottam az nem igazán fogott meg. Aztán ma délután háromkor olvasgatom a mailjeimet, ahol ezt látom: "Tomi, menned kéne ma Hollywood…..
A zombis The Walking Dead második évadának záróepizódjában volt egy lenyűgöző jelenet: az egyik halálos veszélyben forgó főhőst (éppen zombik igyekeztek megzabálni) egy köpenyes nő menti meg, kezében szamurájkard, mögötte láncra verve két kar nélküli zombi. Állat,…..
Remélem, van elég óvóhely és pince Stars Hollow-ban, ugyanis tornádó közelít a város felé! Jess névre hallgat, nyomában pusztulás, felfordulás és síró tinilányok. És nincs menekvés előle, ugyanis Jess nem más, mint Luke unokaöccse, akit Luke sajátos humorú húga szabadít a…..
Mivel az írás az eredeti nyelv és Partizan fordítása alapján készült, így apró dolgokban eltérhet a Cool szinkronjától. Ezt kéretik elviselni. :) A Showtime 2003-ban gondolt egyet, félretette józan eszét, és egy eszelősen jó sorozatot lökött oda a pórnépnek. Ez volt a Dead…..
Kell ezt a sorozatot bemutatni? Ami úgy kezdődik, hogy egy idilli díszletkisvároson áthalad egy fitalal nő a There She Goes dallamára, és betér egy kávézóba, hogy elfogyassza az aznapi 6. kávéját? Készítsen mindenki elő egy vagon kávét, és elmesélem. A díszletkisváros Stars…..