Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva Virga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
Éva Virga 2018.05.15 19:36:31
@levente11: Maximálisan egyetértek minden szavával... sajnos , ha így folytatódik ez az irány, akkor teljesen megtébolyódik a világ a nagy szabadelvűségtől, a félreértelmezett szabadságtól... és igen! a liberálisok teljesen kifordultak önmagukból, pocsmányságba züllesztik a világot, és teszik ezt erőszakosan, őrjöngve, minden szép lelket földbedöngölve! Igen! Valamikor a liberalizmus mást jelentett, de sajnos mára szinte eltűntek a földszínéről is!
  Némi előkészület után, ezzel az étellel nincs tennivaló, mert elvégzi az edény és a sütő. Sőt még a köret is együtt készül a hússal. Beteszem az edényt a sütőbe és két óra múlva tálalhatom a finom ebédet.   Ahogy én készítettem: 1kg csontos tarját hat szeletbe vágtam. A széleit kicsit…..