Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KondorAlbert

56 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014 Február 27 -én volt a Menedzserképző Központ IV. Marketing Konferenciája „Marketingarzenál - trendek tartalomtól felületig” címmel. Ezen a konferencián volt szerencsém bemutatni a Károlyi Sándor kórház konyhájának a külső étkeztetésre vonatkozó marketing…..
A marketinges egyértelmúen divatszakma. Lassan már az általános iskolában marketingesnek készülnek a gyerekek, mert azt látják a filmekben - mert ez a sztereotípia - ,hogy a sikeres, kreatív ember, az legalább is marketinges. A képet azonban árnyalni kell, mert aki tényleg az…..
Közel egy hónapja készülök megírni ezt a bejegyzést. Miért tartom fontosnak pont most megírni? Talán az inspirált, hogy tegnap egy on - line marketing konferencián egy panelben ültem olyan nevekkel, mint Hinora Bálint http://hinora.hu/, Lévai…..
Közel egy hónapja készülök megírni ezt a bejegyzést. Miért tartom fontosnak pont most megírni? Talán az inspirált, hogy tegnap egy on - line marketing konferencián egy panelben ültem olyan nevekkel, mint Hinora Bálint http://hinora.hu/, Lévai…..
Mikor termeljen egy cég új, ígéretes, magas árrést hozó, de rengeteg fejlesztési erőfeszítést, beruházást igénylő piacra? Mikor maradjon meg inkább az alacsonyabb fedezetű, de tömeges igénnyel rendelkező régi piac mellett? Esettanulmányom megtörtént tényeken…..
Annak idején, mikor újra gondoltuk a Teljes Értékű Ételek on line marketing stratégiáját sok mindent szem előtt kellett tartanunk. Tudtuk, hogy szükséges a szakmai blog http://teljesertekutaplalkozas.blogspot.hu/   (erről szólt az előző bejegyzés) de a receptekről sem…..
A múltkori bejegyzésem után jogosan várhatná mindenki a Teljes Értékű Ételek esettanulmányának új fejezetét, de közbe jött egy olyan dolog, ami nem igazán hagyott nyugodni. Egy kedves barátom Lévai Richárd blogjában olvastam egy cikket…..
Miért van szükség blogra? Miért nem elég a weboldal? A válasz egyszerű. A weboldalt tájékoztatásra a blogot vélemény nyilvánításra (privát blog) és szakmai anyagok (céges vagy vállalati blog) megosztására használd. Jómagam is ezen gondolat mentén haladva jutottam arra a…..
Hol is kezdjem. Rég volt már, hogy megszállt az ihlet és bejegyzést írtam a privát blogomban. Régen mindig volt időm és témám is miről írjak. Aztán jött egy korszak (házasság, gyerek és egyéb dolgok)ami miatt egy sort sem tudtam gépre vinni. Szerencsére ennek az időszaknak…..
    Mindannyian szeretünk jó ételeket készíteni, fogyasztani (az ételfogyasztás még mindig az egyik legnagyobb örömforrásnak számít) a családi asztalnál. Azonban ebben a felgyorsult világban ezt egyre nehezebb kivitelezni. Ha sikerül, az leginkább ünnepnapokon…..
 Az online kommunikáció célja az értékteremtés Az internet, közelebbről a közösségi oldalak új eszköztárat nyitnak meg a civilek előtt is - hangzott el 8. Civilkomp konferencia előadásaiban.  …..
  8. Civilkomp: A jó célhoz jó kampány kell. A jó kommunikációhoz tudás kell...    Sikerrel zárult az "Új irányok a civilkommunikációban" címmel megrendezett Civilkomp konferencia, a társadalmi célú kommunikáció 8. fóruma. Fővédnök: Dr.…..
 Érdekes dolgok a trendek. Aki ismeri őket (legyen akár divat, a tőzsde vagy egy kisvállalkozói marketingtevékenység), ismeri azt is, ami a piacon történik. A trendek többé – kevésbé pontosan megmutatják, hogy mi várható a piacon vagy mi az, amit a piac elvár Tőled.…..
Harag nem old fel haragot – a szeretet mindent felold.   A bánat eredete a vágy.   A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság...
Ha meg akarod jósolni a jövőt, tanulmányozd a múltat. Konfuciusz..
A nagy emberek azért fognak bele a nagy dolgokba, mert azok nehezen megvalósíthatók, a bolondok pedig azért , mert azt hiszik, hogy könnyű dolguk lesz.   LUC DE VAUVENARGUES  ..
  Mostanában kezdek egyetérteni azzal a kijelentéssel, hogy ” a társadalom életszínvonala a körülöttünk lévő boltokon, jól mérhető” Sokszor járok kelek falvakban, városokban és nehezen állom meg, hogy ne nézzem meg a boltok kirakatait és áruválasztékukat…..
Napról napra a teljes értékű konyhában   Nem igazán szoktam blogomban könyvekről írni, pláne nem egy szakácskönyvről(  szeretek főzni,egyik kedvenc időtöltésem), de most kivételt kell tennem, mert ez marketinges szempontból is érdekes (nagyra értékelem, ha valaki a…..
  Végre volt egy olyan zártkörű workshop, ahol nagyon sokat tanultam. Ráadásul nem a klasszikus egész napot végigülöm konferencia volt.   "Pozitív fogadtatásra talált a Menedzsment Fórum által rendezett Marketing és PR Vezetők Találkozója. A kommunikációs…..
Kondor Albert blogja Önbizalom 2009.12.20 11:06:10
 Csak az erős nem szégyelli gyengeségeit.Feleki LászlóA mosoly és az önbizalommal teli szív biztos út a boldogság felé.Youn In-WanDivatos holmikat bárki vehet magának, stílust azonban nem.Armani  ..
Kondor Albert blogja Bölcsességek 2009.10.31 12:04:01
Ha a cselekedeted a szívügyed, akkor az kreatív lesz. A kis dolgok naggyá válnak a szeretet és öröm érintésétől.OSHO A szív útja a bátorság útja. Magunk mögött hagyjuk a múltat, és engedjük, hogy megérkezzen a jövő.Osho Nem szerethetsz jobban, és nem szerethetsz…..
                              A világ utat nyit annak az embernek, aki tudja, merre…..
A jó öreg garancia milyen rég óta létezik, hazánkban mégis csak most kezdik felfedezni jelentőségét a fogyasztók és marketingesek egyaránt. Nagyon érdekesen alakulnak a világban és hazánkban is a garanciával kapcsolatos trendek. Néhány éve megfigyelhető, hogy különböző…..
Mi az optimizmus? Konokul azt állítani, hogy minden jól van, amikor rosszul…..
   A gazdasági válsággal együtt új irány köszöntött be a marketing világában. A szebb időket látott profitorientáció már kevés, lépni kell a vevőorientáció felé. A szükséges technikák adottak, külföldön már alkalmazzák is azokat, hazánkban azonban a…..