Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gépon Tibor

93 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vén Trotli Köpedelem 2018.04.15 21:52:54
  Szeretem a focimeccseket a tv-ben nézni és ehhez a sportcsatornák örvendetes szaporodása is hozzájárul. Az új magyar stadionokról nem is beszélve, lassan több lesz belőlük, mint csapat. Sebaj, menjünk a dolgok elébe, nem? Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy azért kevés a lelátókon helyet…..
Vén Trotli Hulladékok 2018.03.22 18:48:01
  Megérkezett a Nemzeti Hulladék levele, amiben sok hasznos információt lehet olvasni. Például, hogy a Nemzeti Lakosságnak mik a kötelességei a szemetek eltakarításával kapcsolatban és, hogy a Hivatal semmiért nem felelős. A zöld hulladékot már télen el kell szállíttatni, mert nyáron a járműpark…..
Vén Trotli Eredményhirdetés 2018.03.06 19:55:08
  Lezajlott a nagy mesefilm - seregszemle, amit oly sokan nagy izgalommal vártunk. Kigurították a hosszú vörös szőnyeget,(a szereposztót) és felvonult a sok híresség vagy akik híresnek képzelik magukat vagy csak egyszerűen híresek szeretnének lenni.  A szereposztó dívány  Álomruhák, álomnők,…..
Vén Trotli Rokizzunk ! 2018.03.01 16:39:34
  Hosszan és mélyen nézett abba a gyönyörű kék szemébe. Nem győzött betelni vele. Legszívesebben valahogy belemerült volna, mint amikor eggyé válnak. Lassú tempóban elterült volna benne, lubickolt volna a csarnok vízében, összeborzolta volna a szép szempilláit is, aztán úszott volna tovább, egészen…..
Vén Trotli Jégermester 2018.01.14 20:08:31
  Az elegáns hölgynek olyan hosszú volt a műszempillája, hogy nem lehetett megállapítani, hogy tulajdonképpen kihez tartozik. Annyira elállt, hogy amikor lassan, nehezen, szinte méltóságteljesen feltekintett, tűnt csak fel, mennyire hosszú. Szinte önálló életet élt. Ezért aztán a biztonság kedvéért…..
Vén Trotli Zöldre van a rácsos. 2017.12.31 20:52:07
  Papa, nektek honnan van a karácsonyfátok? Ööö, hát...izé, az angyalka hozta...Hm, érdekes, mi úgy vettük. Eleinte tetszett a panel. Szépen felújított 45 m2-es lakás, a hatodik emeletről gyönyörű volt a kilátás, napos és világos, ha kinyitottam az ablakot, friss levegő jött be és a lift sem…..
Vén Trotli Üzenőfüzet 2017.12.02 22:35:37
  Közel húsz éve autózgatunk robotokkal a Mars felszínén és csak most jövünk rá, hogy a hegyek lejtőin lévő vízfolyás-nyomokat mégsem víz, hanem homok-folyás hozta létre. Ha ez így foly-tatódik, újabb húsz év kutatás után kiderülhet, hogy még csak nem is homok, hanem pépesített krumplileves,…..
  A szolgáltatótól beszélek, szeretnék gratulálni, ön 150000 Ft-ot nyert. Hogyhogy. Hát az előfizetők között sorsolást tartottunk és az első tíz szerencsés nyert, ön a hetedik volt. Ennek nagyon örülök, mikor és hol vehetem át a nyereményt. Először néhány kérdésre válaszoljon, hol lakik, melyik…..
  Olvasom kedvenc lapom, a Nők Lapját és irigykedve figyelem az utolsó oldalon lévő interjúkat neves emberekkel, művészekkel, írókkal, színészekkel. Eddig még nem készítettek velem is egy ilyet (nem értem, miért?), így addig is hadd álljon itt egy képzelt riport. Velem.  - Mi az a tulajdonság,…..
Vén Trotli Visszapillantás 2017.10.26 22:13:37
  A mikrohullámú sütőm a kozmikus háttérsugárzás hatására a negyedik dimenzióban egyre melegebb lett, mely végül előidézte az ősrobbanást. Ezután gyorsan bekövetkezett az Univerzum és a gazdasági helyzet teljes inflációja. Na bumm... Mindezt a Világegyetem és a tőzsdemaffia átlátszóvá válása…..
Vén Trotli Kondenzcsíkok 2017.10.20 22:32:11
  Végre hazaérkezett a száguldó nagymama. Most éppen Bécsben volt látogatóban a kislányánál meg az unokáknál. Jól bírja a megpróbáltatásokat, pedig sokadik évét és harmadik férjét tapossa. Rajta ugye, nem látszik? Remélhetőleg most egy darabig ideiglenesen hazánkban fog…..
Vén Trotli Időutazás 2017.10.06 21:17:50
  Hova utazol, drágám, Barcelonába? Nem, Bécsbe, Katalánomhoz. Nagyon meg vagyunk egymás feleségével elégedve. Én az övével, ő az enyémmel. A te feleségednek én csak a jó oldalát ismerem. Persze, mert mindig csak elölről látod. Régen szerettem az ágyas pálinkát, de az egyéb ágyasokat sem vetettem…..
Vén Trotli Gyönyörű nő 2017.09.22 18:09:49
Olyan gyönyörű ez a nő. Szép arca és jó alakja is van, olyan kívánatos. Legszívesebben meglájkolnám. Biztos már néhányszor megcsalta a férjét. Ugyan, kérlek, dehogy. Hát én a helyében már biztosan megcsaltam volna. Ahogy öregszem, úgy romlik a hallásom (is). Legtöbbször nagyon oda kell figyelnem a…..
Vén Trotli Csak egy csók 2017.09.16 20:57:41
Tisztelt Uram! Eldöntötte, hogy melyik Chrysler modellt óhajtja kipróbálni? Egy hathengerest. A legtöbb mind hathengeres, a többi meg nyolc. Legyen még fehér. Jó, fehér hathengeres. Legyen automata váltós. Mind automata, uram. Fehér bőrülésekkel és az öv is legyen automata. Akkor összefoglalom:…..
Vén Trotli Komolyak és viccesek 2017.08.31 17:44:33
  Kiskutyám, már számtalanszor megmondtam, hogy a postást nem szabad megugatni, főleg akkor nem, amikor pénzt hoz. Ennyi tapintat lehetne már benned! Vegyél példát anyádról, ő már megtanulta, hogy amikor a fizetést hozom haza, akkor mindig mosolyog, egyébként ő is sokat ugat, akarom mondani,…..
Vén Trotli Csodaautó 2017.08.27 21:38:57
  Annyira megtetszett neki a nő, hogy elhatározta, felhívja őt és randevút kér tőle. De amilyen mamlasz volt, pont csak a telefonszámát felejtette el megkérdezni első találkozásukkor. A telefonkönyvben rátalált az asszonynévhez tartozó számra, de nem volt benne biztos, hogy ugyanarról van szó. -…..
Vén Trotli Nagy Bolt volt. 2017.08.14 21:26:56
   Pót cselekvés Az Atlétikai Világbajnokságon a női futószámokat mind fekete férfiak nyerték Női mellen azért egyik sem mert indulni. A nemük mellett az országaikat sem tudtam megállapítani, mert mindegyikük mezére egységesen "Toyota" volt felírva. A női súlylökést számomra nem a kínai húsgombóc…..
Vén Trotli Szelfi 2017.08.11 18:30:17
  Ugye nem ismertek meg? Pedig ez én vónék, még smink nélkül, a világtörténelem (na, jó) első szelfijén, úgy ötven évvel ezelőttről. Egy Zenit típusú szovjet fotóapparáttal készítettem, amibe bájtok helyett még celluloid filmet kellett tölteni. Hála gondosan megőrzött archívumomnak, sikerült…..
Vén Trotli Micsoda társaság! 2017.08.04 19:39:04
  A múlt század ötvenes-hatvanas éveiben néhány diáktársammal megalakítottuk a "Golf Társaság"-ot. Műszaki érdeklődésűek voltunk zömmel, ezért a célunk is hasonló lett, mégpedig első sorban autók és autó-motorok tervezése. "Feltaláltuk" az akkor létező összes motort, a boxert, az ellendugattyúst,…..
Vén Trotli Vizesek lettünk. 2017.07.31 13:35:23
  Ha én vizes világbajnokságra készülnék, mindenek előtt akklimatizálódnom kellene. Először is a világversenyek légkörét kéne megszoknom, meg azt a légkört, ami az adott országban uralkodik. Másodszor meg a magaslati levegőt. Ez viszonylag könnyű lenne, csak fel kéne mennem az egyik panelház…..
Vén Trotli Látomások 2017.07.24 17:56:55
  Ha én vagyok az űrhajósok főnöke-gondolta-és én döntöm el, hogy ki fog a Holdra utazni, akkor saját magamra is gondolnék és a feltűnés elkerülése végett ugyan nem a legeslegtörténelmibb, első utazásra jelölném magam, csak a negyedikre, az is izgalmas lehet. Igaz, hogy én volnék így a legöregebb…..
  Az autót tesztelő sofőr 280-nal is száguldhat biztonsággal, méghozzá büntetlenül. Hiába állnak ott a rendőrök árgus szemekkel és radarokkal, egy valamire való fotót sem tudnak készíteni. Mindez egy magyar autógyár próbapadján történik anélkül, hogy a tesztkocsi egyetlen métert is megtenne.       …..
Vén Trotli Bizik 2017.06.25 17:02:30
  Igen, megvannak a bizik, így, rövid "i"-vel, most már mindenki boldog és abban bízik, így, hosszú "í"-vel, hogy jön a megérdemelt vakáció. Az örömbe, akarom mondani, a fogaskerekekbe azért egy kis homokszem néhol mégis bekerült, mert az egyik, egyébként kitűnő gimnazistáról kiderült, hogy nem tud…..
Vén Trotli Légvár 2017.06.06 14:42:35
  A házunk elé egy hófehér Alfa Romeo sportkocsi gördült be. Egy fiatal, hosszú szőke hajú, gyönyörű nő szállt ki belőle és egyből odajött és átölelt. A szomszédok irigykedve nézték a jelenetet és azt gondolták, hogy milyen szerencsés ez a Véntrotli, micsoda nője van! Ez a szőke démon egyébként a…..
Vén Trotli Kupon 2017.05.20 11:05:54
  A szimpatikus fiatalember állásinterjúra jelentkezett, üzletember szeretne lenni. Minden szempontnak megfelelt, végzettség, motiváció, érdeklődési kör, beszélt nyelvek, stb. - Fő célom a becsületesség, mondta a végén öntudatosan. - Hát...akkor ide sajnos alkalmatlan, mondták.                    …..