Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neubauer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol3reszAliexpress:…..
Neubauer 2015.11.12 14:01:30
@pankusz01: Szia! Ha van Tracking numbered azt nézd meg a magyar posta nyomkövetésénél. Ha ott az jön ki hogy célországba megérkezett, vagy vámkezelés alatt vagy belföldi továbbításra akkor az már itt van Magyarországon.
DE! Az még nem biztos hogy meg is kapod. Mert nekem már 2 db ragszámos küldeményem veszett el a magyar postán (direkt kisbetű)!!!
Azért ez nem semmi. Ha itt a csomag és napokig nem történik vele semmi akkor érdemes felhívni a posta ügyfélszolgálatát, és kérni egy ellenőrzést. Ha megvan a csomag napokon belül megkapod. Ha nincs meg akkor pár hét után kapsz egy levelet a postától egy magyar nyelvű és egy angol nyelvű levéllel, hogy nincs meg a csomagod.
És most jön a neheze: Mivel előre kifizetted téged illetne a kártérítés de a hatályos jogszabály szerint a küldemény addig a feladó tulajdona amíg a címzett át nem veszi. Tehát beszkenneled az angol levelet és elküldöd a feladónak, valamint megírod hogy elveszett a csomag a magyar postán. Kicsit értetlenkedik :), és írd meg neki, hogy ő tudja a levél alapján a kártérítést indítani a saját postáján keresztül. Te pedig kérd vissza tőle a vételárat és postaköltséget.
Mert nálunk még a magyar posta is jobban teljesít!
Ja és ragszám nélküli csomagok szépen érkeznek. Ennyit a magyar postáról. Több ezer kilométert jönnek a csomagok, és Pesten pár méteren belül nyomtalanul eltűnik.