Regisztráció Blogot indítok
Adatok
henci47

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
henci47 2009.11.12 09:48:25
@yesss: Köszönjük az észrevételt! Már épp időszerű volt, hogy valaki újra előhozza a témát!

Üdv minden régi és új leszokónak! @Zsunna: , le a kalappal előtted! Az igazi bátorság és erő ahhoz kell, hogy az embernek legyen ereje beismerni és felvállalni, ha megbotlott. Tiszta szívemből kívánom, hogy ezúttal sikerüljön!

Februárban lesz két éve, hogy letettem, de még mindíg késztetést érzek időnkét, hogy vissza jöjjek erőt meríteni. Hogy mikor sikerül végleg elűzni a gondolotakból, nem tudom, de amíg lépten-nyomon emlékeztetnek rá, addig nem igazán sikerül, pedig hiányérzet már rég nincs. Talán nem is a cigi hozza vissza az embert a blogra, hanem a biztos pont, ahol mindíg támogatás, megértést és együttérzést kapott. Kétévesen visszajövök, remélem addigra már felejtőben lesz a mostani időszak, és csak újakat találok! Sok sikert mindenkinek! manka63-nak van igaza, nem veszteségnek kell megélni, hanem a pozitív dolgokat kell előtérbe helyezni, akkor könnyebb.
comment:com VV Szandika kiborult 2011.01.24 20:03:00
Első látásra elég komoly idegösszeroppanás szélén tántorog a villa plasztikcicája, VV Szandika, akit az összefoglalóban látottak alapján nagyon megviselt, hogy a villában nyílt ellenségeskedésbe torkollt a szarkavarás, azaz attól, hogy a játékosok pontosan úgy viselkednek,…..
henci47 2011.01.25 10:39:30
@shitgun2: A Habzsi-dőzsi jobb lett volna? Nehogy már még több ennivalóval meg piával jutalmazzuk őket! Legközelebb már a konyakot is egymásra locsolják, nem csak szőlővel dobálóznak, meg tejszínhabbal lövöldöznek. Mondjuk kezdetektől nem kényeztettem volna őket ennyire. Emlékszem, hogy valamelyik valóság show-ban is egy meghatározott keretből rendelhettek. Bizony voltak viták, mit minek a rovására rendeljenek, és mennyit. Hát ez nekik sem fog ártani, talán tanulnak egy kis mértéket, és nem csak erre a hétre, hanem a hátra levő időre vezetném be, jutalom képpen kapnának némi extra gasztronómiai élvezetet.
A felmérések alapján a marihuánáról hasonlóan nehéz leszokni, mint a dohányzásról. Mindkettő esetében számos elvonási tünetről beszélhetünk, ami igazán megnehezíti a leszokást. Ezzel kapcsolatosan készítettek egy felmérést, hogy tudományos igényességgel lehessen…..