Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elfogadod

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világhódító missziónk során, miközben megpróbáljuk a jónépet felvilágosítani a homoszexualitásról, sokaknál már a meleg szónál elakadunk. “Nem melegek, hanem BUZIIIIIIIIIIIIIIK!” Hogy számukra is biztosan átmenjen a tartalom, a továbbiakban én is a buzi szót fogom használni. A nembuzik általában…..
elfogadod 2016.08.31 16:30:09
@Attilajukkaja:
<<kérem szépen a buzi az buzi, a meleg pedig pl. lázas>>
"Kerem szepen, honnan teccik ennyire tudni a tutit? ""
Talán, mert tudok magyarul.
elfogadod 2016.08.31 19:23:19
@Androsz: "Ahogy a 'baszik' is afféle eufémizmus volt egyszer, már nem emlékszem, mit is leváltva. A nyelvészek valamilyen türk vagy iráni eredetű szónak gondolják."
A "basz" tő nyomkod, tölt jelentéssel bír. Guglizd ki a kolbász szó és a baszik szó kapcsolatát.
elfogadod 2016.08.31 20:00:12
@Androsz: Szerintem semmi helyett. Teljesen helytálló, hogy megnyomom az asszonyt. Talán a "hág" igére gondolhatsz...
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
Alimento Kólavész 2016.06.28 09:56:40
Egyik kedvenc szórakoztató humorportálom (Naturahirek) remek írást tett közzé a kóla káros hatásairól. Természetesen ettől is meghalunk, mégpedig olyan nagyon, ahogy talán semmi mástól sem. A kóla valamikor a rothadó kapitalizmus jelképe volt, ma népirtó gonosz multik csodafegyvere...
Friderikusz Sándor a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben elmagyarázza a miérteket. A posztot változtatás nékül közöljük:..
elfogadod 2016.05.28 04:04:28
  Beth Morris, az idei brit The Voice egyik végső esélyesének tartott versenyzője a műsor élő negyeddöntője előtt távozott a produkcióból másodmagával, írja a brit sajtó. A Telegraph szerint Morris önként, könnyek közöt hagyta ott a műsort Chloe Castro társaságában, más források szerint…..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
elfogadod 2015.11.12 11:35:36
@nekem gyanus volt mar az elejen is...:

Köszi az infót az InFusion Trio-ról. Viktorka a nyomukba sem léphet.