Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacsg4

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papp Szabolcsról és zenekaráról már régen lehetett hallani, aminek megvolt az oka. A fiúk a koncertezésen és az új lemez készítésén túl egy rendkívüli meghívásnak is eleget tettek. Történt ugyanis, hogy idén tavasszal a zenekar meghívást kapott a kaliforniai Mojave sivatagban…..
kovacsg4 2010.10.07 12:46:50
@dadan:
Eleg nagy gáz, és rohadtul amatőr mikor a netes kis kommetelokkel elkezd vitatkozni a szóban forgó együttes menedzsere... de te tudod, végülis te vagy a profi, csak már a Pipo is szánalmas volt, mikor elkezdett valami Amberes beszólás miatt gumizni.

Nem 100an járnak a bulikba, hét sajnos volt mikor még annyian se, de nem ettől a beszólástól fog földbe állni az együttes.

A cikk szar, a banda király.
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
A Lángoló Gitárok most egy olyan klip premierjét tartja, ami tulajdonképpen a semmiből bukkant elő. A videóhoz tartózó dalt Poniklo Imre, az Amber Smith jelenleg szólóban dolgozó énekese szerezte eredetileg, elő viszont a Moog énekesével, Szabó Tamással adja most. Poniklót…..
kovacsg4 2010.08.19 21:18:47
@mílos:
Mielőtt belemennénk pont, hogy nem savanyú a szőlő, és bár a zenéjük nem tetszik jó dolognak tartom ha valaki inkább alkotás felé kötelezi el magát.
És el se ítélem őket, én is a családom pénzének köszönhetően járhatok az MKE-re

Tehát nem rágalmazás, de én a Toldiból ismerem őket, nem voltunk barátok vagy ilyesmi, de pl a dobos faterjáé magyarország legismertebb stúdiója, és az énekes szülei ha minden igaz régiségben utaztak, és a várban élt a család... tehát talán nem milliárdosok, de mondjuk egy csepeli munkáscsalád punkegyüttesben nyomuló gyermekével szemben nyilván több lehetőségük volt érvényesülni.

Tehát elhiszem, hogy a szövegértésé képesség roppantul nehezen elsajátítható---
Röviden:
Pont azért írtam, mert nem értek egyet az egymondatos szarozókkal
A szám ugyanakkor nem tetszik
Ez van.
Számos magyar híresség a kisnyugdíjasok táborát gazdagítja. A múlt és a közelmúlt sztárjai között akadnak olyanok, akiknek több évtizedes munkásságukat követően 30-50 ezer forintot hoz a pénzespostás. Sokuknak, ha csak ebből kellene megélni, akkor könnyen felkophatna az…..
kovacsg4 2010.08.03 14:41:37
@NemoKapitany:
latom nem vagy tisztaban a volt rendszer muveszeti juttatasaval.
LGT keresett 10 millio dollart, akkor azt a kulturakarmilyen elosztobizottsag szepen zsebrerakta, es ok kaptak 10ezer forintot... persze oket se kell sajnalni... de mint ahogy ki lett bszva a tanarnenivel, aki most guberalni kenyszerul, ugy ki lett bszva a gazdagokkal is, csak ok nyilvan szerencsesebbek... de ettol meg nem lesz meltanyos, vagy jo ez.
Magyarország nem feltétlenül a tökös rock ’n’ roll zenekarairól volt híres korábban. Nem lehet tudni, hogy a dolog változik-e a közeljövőben, de legalább már vannak tökös rock ’n’ roll zenekaraink, akik közül egy már évek óta a stílust erősíti, a…..
Azért érzitek, hogy ezen a héten ő volt a leglazább!..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
kovacsg4 2010.04.19 14:47:52
@Kedves Nard:
Pont, hogy a reklamban oriasi a segge, es tokaja is van a csajnak, mig a hirdetett kepeken bar van nemi photoshop, azert nem egy elle magazin, hanem egy kurva, szoval ilyen elterest nem csinalnak meg.

Es a legfontosabb, hogy az arccsont es az all is elter, es esetleg a frizura es az orr formaja megteveszto. Amugy anyadra is hasonlit annyira, mint a reklamosra.

De a lenyeg: hogy lehet, hogy a sok droid errol beszel, es ezzel csinalja az ingyen marketinget az akarkinek, mikozben bazi okosnak hiszi magat
Bravo Subba, mar megint sikerult.
kovacsg4 2010.04.19 14:54:45
@Patria:
Védte a halál, csak nem szopok be mindent, amit a net elem rak

1. A cikk arrol szol, hogy a mobil ceg milyen hulye, hogy egy kurvat alkalmaz.
2. Ezt minden commentelo elfogadja, a lathatoan nem megegyezo kepek ellenere.
3. Elolvastam a ribi hirdeteset, es nem irja magarol, hogy o lenne az.
4. Ha azt is mondana, hogy o az... nos meg mind emlekezunk arra a szinesboru fickora aki az egyik kereskedelmi radional helyezkedett el, es allitotta, hogy o sportemberes arc, pedig meg az arnyalatuk se hasonlitott.
kovacsg4 2010.04.19 14:59:02
@Kontárblog:
Nem rokonom, nem baratom, es ugy utalom a reklamot, hogy legszivesebben beszelgetnek az irokkal egyet... de a sok netzombit nem igen szeretem, aki ahhoz kepest, hogy milyen okosan szkeptikus, valami kinos, vagy kenyes dolgot megis azonnal elhisz...

Pl mert nem o az....

Ha most eppenseggel, egy olvasott mediumban, legyen az egy blog.
Azt terjesztenek rolad, hogy bizony te penzert szereted nyelni, es meg kepekkel is "igazolnak"

Hat szerintem szeretned, ha ezt beszuntetenk, mielott a fonokod, anyad, ferjed es barataid meglatnak...
Tudod ezt ugy hivjak, hogy hitelrontas, es csak kivanom, hogy te is kerulj ilyen helyzetbe
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
kovacsg4 2010.03.26 16:28:09
@www.hiszed-e.eoldal.hu/:
Nem rohadtul nem mindegy, hogy golyo alltal a harcmezon, vagy gazkamraban.

Felnove egy olyan tarsadalomban, ahol masodrendu vagy, ahol megvetnek, es nem mehetsz le a jatszoterre, ahol nem mehettel be a moziba, ahol aztan orszagos torvenyekben hataroztak meg, hogy te AZ VAGY es milyen mertekben vagy az, ahol nem mehettel egyetemre, ahol nem vehetted felesegul akit szerettel, es ahol vegul az emberi mivoltodtol is megfosztottak, nem kegyetlenul bantak veled, nem megkinoztak, nem... ez sokfele tortenik, pl Afrikaban, megeroszakolnak, levagjak a karodat es elve megfoznek... de mindekozben egy ellenseges ember vagy... a gazkamraban csak megsemmisitendo szemet voltal, a dunaparton csak egy kellemetlenseg voltal, amitol gyors uton megszabadultak es nem is gondoltak ra tobbet, es aztan visszatertek a te otthonodba, beleultek a te szekedbe es ragyujtottak a te cigarettadra, es meg csak nem is gondoltak, hogy rosszat cselekedtek... en mar nem vagyok zsido, az oseim egy resze az volt, oket nem ismerhettem meg soha...
mindenki meghal, sokan fajdalamsan, igazsagtalanul, es kegyetlenul, de nem mindegy, hogy emberkent vagy ugy hogy meg azt is elvettek toled... rohadtul nem
ezen gondolkozz el a bibliaforgatas kozben
kovacsg4 2010.03.26 16:37:11
@Lorp:
A rohadt eletbe, de igazad van, 15-en csak nyalni lehet a nemzet segget... masrol szo se lehet sehol
Bravo
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
  Mit szólnátok egy erdei vityillóhoz, amelyhez egy kétszintes, 200 négyzetméteres, 3 hálószobás, 2 fürdős luxuspince tartozik. Ja és van még hozzá egy 1850 négyzetméter beépíthető egyéb helyiség: egy rakétasiló kilenc emelet mélyen. Cakli-pakli 2,3 millió dollárért.…..
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
kovacsg4 2010.03.18 22:22:36
@terrer: ..

Ha nekem fonokom a Gyurcsany, vagy munkam az ide commenteles, akkor valami el lett qurva, mert egyszeruen nem erkeznek meg az atutalasok, es az egyetemen se kapok automatikus 5ost, mint a kodolnyin a fideszes polgarmesterek... na de mindegy

Elkepeszto vagy... de persze atlattam a szitan, szep dolog, ha valaki ennyire vedi a parjat, de azert ovatosan, nehogy megdobaljanak titeket a gardistak.
De ez nagyon olcso poen lenne, ugyhogy inkabb mindegy.
kovacsg4 2010.03.18 22:32:41
@terrer:
bazzz
azert most elegge kivancsi vagyok, hogy tenyleg ezt gondolod, vagy csak szemetkedsz...
Marmint nekem az ne jojjon az igy meg ugy erveljunk dumaval, akinek a post ota az egyetlen erve minden neki nem tetszo commntre, hogy az beepitett komcsi, 400ezerert....

Mert ha komolyan beszelsz, akkor jo lenne, ha elkezdenel szedni valamit.

Tudod nekem ez a velemenyem, es nem azert hangoztatok valamit, mert az bejon a fasisztoid tomegeknek, es akkor majd a seggem ala toljak az A6ost meg a nagyanyam jarokeretet is elszamolom majd kolcsegnek....
Tapstapstaps
HeStyle Kéne: Thorocraft csizmák 2010.02.27 08:20:00
Képtelen voltam választani ezek közül a csizmák közül, amelyeket a Thorocraft készít. Mindkettő fantasztikusan néz ki, szép vékony talppal és jó minőségű bőrrel. A fekete a cipőfűző megoldása miatt tetszik, a barna pedig annyira szép szinű... Ha pisztolyt fognának a…..
Subba Fankának tanúi vannak!! 2010.02.25 07:45:00
Régi kedvencünk, Fanka újra hallat magáról, ezúttal Kovács Ákosnak üzen. A rappernek két tanúja is van arra, hogy Ákos egy kávézóban mondott valamit a politikai foglyokról, és mint egyik nemzeti érzelmű, számos rajongóval rendelkező, rájuk nagy hatással lévő zenész kéri a…..