Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bensos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ENSZ oktatási, tudományos és kulturális szervezetének Végrehajtó Bizottsága a Megszállt Palesztina című határozatában úgy döntött, hogy a jeruzsálemi Templom-hegy (amelyet csak arab nevén említ mint Haram al-Sarif), valamint Hebron és Betlehem szent helyei “Palesztina szerves részét képezik”, és…..
bensos 2016.04.18 17:08:18
Kertész Imre nem tartozott a világvége-próféták közé. Leghíresebb műve, a Sorstalanság épp azzal vált különlegessé, hogy szerzője még a földi pokolban is meglátta az életet: “Nincs oly képtelenség, amit ne élnénk át természetesen, s utamon, máris tudom, ott leselkedik rám, mint valami…..
bensos 2016.04.01 16:30:32
@Perceval: Azt mondtad,Gogh felesleges a történelemből ide rángatni eseményeket. Szerintem meg a történelemből lehet a legtöbett tanulni. Hisz elõttünk se idióták éltek a Földön. Római Birodalom os megpróbálta integrálni a népeket a területén, és nem sikerült, ahogy Nagz Sándorsak sen. Nekünk se sikerülhet vszínűleg, nem vagyunk annyival jobbak.....
Egy nappal azután, hogy az ISIS Magyarországot is megfenyegette, meglepő és nyugtalanító elemzést közölt a Commentary magazin. Mint írják, az Iszlám Állam Al-Naba című kiadványa felszólította az európai dzsihadistákat, hogy a jövőben ne az Izrael elleni harcra összpontosítsanak, hanem a “közeli…..
Magyar felirattal az NDR televízió botrányt kavaró videója, ami miatt bekérették az ankarai külügyminisztériumba a német nagykövetet. Németországban két nap alatt több mint 2,5 millióan látták!..
bensos 2016.03.30 16:32:40
“Bárcsak a sérült izraeli turisták mind halottak lennének” – tweetelte percekkel az isztambuli öngyilkos merénylet után a török kormánypárt, az AKP kommunikációs vezetője. Irem Aktas korábban parlamenti képviselő is volt. Az isztambuli öngyilkos merényletben négyen meghaltak és 12-en megsebesültek,…..
bensos 2016.03.20 09:32:35
@aluf:
Egyszer voltam egy Krav Maga edző által tartott bemutató féle alkalmon.
Megtanítottak egy-két dologra az első az volt, hogy:
"Jó emberrel is történhetnek rossz dolgok"
Vagyis, mert valakivel történik egy ilyen azért nem hülye.
Ha valaki az akkor az inkább a robbantó, mint az áldozat.
Nyugat-Törökországban, Izmir tartományban, Selcuk körzetében, a nagy történelmi hagyományokkal rendelkező Epheszosz város közelében építenék meg a világ legnagyobb Szűz Mária-szobrát. Selcuk polgármestere szerint az építendő szobor olyan szimbolikus és nagy tekintéllyel rendelkező építmény lesz,…..
bensos 2016.03.02 17:52:43
bensos 2016.03.02 17:52:43