Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yehh

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lett volna, ha? A történelemben, vagy ha úgy tetszik, a valóságban ugyebár nem létezik ez a kérdés, hiszen ami megtörtént, az megtörtént, azonban az írói fantázia határtalan, Philip K. Dick klasszikusa pedig a leghíresebb ilyen témájú alkotás. Jómagam éppen a történelm mániám miatt hagytam ki…..
A Facebook a kis gömböc. Kell neki minden, de leginkább a figyelmünk: azt akarja, töltsünk el nála minél több időt. Ezt persze azért teszi, mert így nagyon sok pénzt tud rajtunk keresztül keresni. És mi tömjük, mintha nem lenne holnap. Adunk neki tartalmakat, adunk neki információkat és adunk neki…..
A most-ra koncentrálj! Nincs holnap!" (Rocky Balboa - Creed)..
Időnként szóbakerül a politikai színtéren illetve szakmai berkekben a nemzeti alapbér koncepciója, aminek értelmében minden magyar felnőttkorú egy alapjövedelmet kapna minden hónapban az Államtól akkor is, ha nem fizet adót, ha nem dolgozik vagy éppen dolgozik. Tehát ez egy olyan társadalmi jótéti…..
Már csak hat gőzmozdony üzemel egy külszíni szénbányában Sandaolingban, Hami prefektúrában, Északnyugat-Kína Xinjiang Uygur autonóm területén. Az öreg vasparipákat még ebben az évben fokozatosan fogják lecserélni a korszerűbb villanymozdonyokra. ..
... őszinte a Svábhoz és viszont. Most ezt játsszuk. S igen, majd alkalomadtán megkapom a pofámra azt is, hogy mennyit ártok én az ő idillikus életének azzal, hogy kiteregetem az életét (???) a blogomban. Amit ugye a barátnője soha a büdös életben nem olvas, így a problémát sem…..