Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SusyT

84 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 19. Zsuzsanna névnap. Minden évben mentem hozzád, vittem ajándékot neked, veled lehettem... Ez az első névnapunk, amikor nem tudlak megpuszilni, nem tudlak megérinteni és már soha többé nem tudok veled beszélni... Kezdek rájönni a mai fényképek alapján, hogy alig ismertük egymást, pedig Te…..
Drága Anyu! Jó, hogy el tudtam tőled köszönni a napokban, már akkor láttam, hogy nem vagy jól.. Csak csont és bőr voltál már, a bőröd is érdes és száraz volt... A szemeidben nem láttam már a "fényt", éreztem, hogy itt fogsz hagyni minket... Köszönöm, hogy elköszöntél tőlem álmomban, és sajnálom,…..
Kedves olvasók! Mostanában eltűntem, mert 2 év után végre találtam egy munkát, igaz, nagyon kevés pénzért, január közepétől, és csak 4 órában, de végre van miért felkelnem. A főnöknőm tudja, hogy nem tudok csak a lombik indulásig maradni, de azt mondta, hogy visszavár, és ez az egy megnyugtat. Bár…..
Sziasztok! Rég nem jelentkeztem. Mostanában túl sok fájdalom ért... Nem akartam leírni, de már a csoportokban többen kérdezték, hogy miért nem írok semmit magunkról? Akkor most leírom, hogy mi van velünk. Októberben, a 45-ik szülinapomkor közölte az andrológus, hogy párom spermája megint romlott,…..
Kedves olvasóim! Páran írtatok, hogy rég jelentkeztem, és mivel töltöm az időmet?  Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok! :) Babázgatok egy ismerősöm testvérének a kislányára vigyázok, illetve tanfolyamokra járok (kuponon féláron találtam a napokban Reiki tanfolyamot, így bejelentkeztem). A mai…..
Kedves lányok! A napokban elvittem páromat IR vérvételre (0, 60, 120 perces cukor- és inzulinterhelés), és kiderült, hogy IR-e van. Sejtettem, hogy ez lehet a baj, mert állandóan fáradt, iszonyú sokat iszik (mindig szomjas), és hasra hízott 8-10 kg-ot fél év alatt, hiába tartja a diétát és hiába…..
Kedves olvasók, barátaim! Sokáig nem írtam, mert nem tudtam, hogy írjam le, miken mentünk keresztül. Leírok címszavakban mindent, ezzel lezárva a 2017. évet és megnyitva az új, sikeres 2018-at. Nyereségek: Sokat tanultam a hibáimból, életem párjával továbbra is szeretjük egymást, és egyre…..
Kedves lányok! Hétfő este óta szórakozott a pocakom, már aznap hőemelkedésem volt, így vettem be gyógyszert, hogy jobban legyek. Kedden egész nap csak feküdtem, annyira erőtlen voltam és a hasam is ment. Este hazajött párom az edzőteremből, és mondta, hogy nincs jól. Láza volt, 38,7 és ment a…..
Sziasztok lányok! Egy kedves lombikos barátnőm kismamáknak és anyukáknak segít a kisgyermekes évek nehézségein kiigazodni. Aki megosztja a posztot, annak hálásan köszönjük! Anyakurzus a Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával "Kedves lányok! Egyedülálló, átfogó Anyakurzus indul - a Heim Pál…..
Drága olvasóim! Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtök hogylétem felől. Megdöbbentem, mikor megláttam, hogy a lombikos blogok között az én blogom van az élen! A legnézettebb napon 1.527 olvasóm volt, és a legkevésbé olvasott napon is 385 fő olvasta a történeteimet. Megtiszteltek! Hálás vagyok…..
Kedves lányok! Ma alig éreztem bármit is, eddig minden nap volt alhasi feszülés, esti görcsök, mellfájdalom (alig tudtam ráfeküdni még oldalról is a melleimre), és a hasam is puffadt volt. Az elmúlt egy hétben már a parfümöket sem bírom, de ma párom illatszerei sem hozták rám az émelygést.. A…..
Kedves olvasók! Ez is egy izgalmas napnak ígérkezik... Tegnap hajnalban iszonyú durva petefészek görcseim voltak, így muszáj volt Magnerotból bevennem párat, és egy Algot is bekaptam, mert majd megőrültem a fájdalomtól. Nehezen tudtam elaludni a brutál görcsöktől. A mellem is fájt, és az állandó…..
Kedves lányok! Mivel előző nap már a 2 negatív teszt miatt teljesen kiborultam (ET + 9-ik nap volt), és úgy éreztem, hogy ennek annyi, emiatt este kiírtam az IVIG bizottság elnökének elérhetőségeit, Dr. Fülöp Vilmos ugyanis a legprofibb az országban ebben a témakörben.. Úgy éreztem, hogy a legjobb,…..
Kedves lányok! El tudjátok képzelni szerintem, hogy mit él ilyenkor át egy nő, aki évek óta babára vágyik, és 2 napja nem érzi a hasfeszülést, ami korábban az agyában a baba ottlétét jelentette, vagyis ezzel kötötte össze a gondolatokat, hogy sikerült-e, vagy sem?... Október 24-e reggel: Orsi…..
Kedves lányok! Ezeket a napokat egyben fogom levezetni, mivel - aki már volt lombikon - tudja, hogy ezek a legnehezebb napok. Sehogy nem tudja az ember lekötni magát. Ha olvasok, a második sornál már azon veszem észre magam, hogy már megint azon agyalok, hogy milyen tüneteknek kell lennie? Persze…..
Sziasztok lányok! Ma sem fogtok unatkozni. Ez a nap a péntek 13-nál is izgalmasabb lesz, ígérem. Az esküvőnkre emlékeztet, ahogy Orsi barátnőm is mondta ma.. Az esküvőnk előtt ugyanis semmi nem jött össze, amit akartunk, se a frizura, se a smink, se a gyűrűk, se a ruha, se a helyszín, se a…..
Sziasztok! Kicsit megkésve, de most megírom a beültetés előtti izgalmakat. Előzmények: 11-ik ciklusnapon, azaz kedden este már 2 erős csík volt az LH teszten (ovulációs teszt), és másnaptól még 2 napig a napi 3 db ovu teszt nagyon erős 2 csíkot produkált. Örültem, hogy nem kell tüszőrepesztőt…..
Sziasztok kedves olvasók!  Ma hajnali 4 után keltünk, hogy induljunk Győrbe. Még vaksötétben indultunk el, és megláttam egy erősen fénylő csillagot és felkiáltottam páromnak: "Nézd, ott az Északi SZARCSILLAG!" Erre elkezdtünk hahotázni, mivel sarkcsillag helyett összeakadt a nyelvem és szarcsillag…..
Sziasztok lányok! Ma hívtam Győrt, nem kellett a protekcióhoz nyúlni, igaz elég nagy hisztit vágott le a recepciós, hogy miért nem hívtam a mensi első napján őket, és hogy miért nem hívtam a múltkor a főorvos urat, mikor az előző havi 19-ik napi vérképem meglett? Mondtam, hogy mikor megjött,…..
Kedveseim! Hétvégén elutaztunk Egerbe, hogy 2,5 napig ne legyek netközelbe és egy utolsó, közös, romantikus hétvégénk legyen. :) Ez volt az utolsó SZÉP kártyás 2 napos pihenés. Fantasztikus volt ez a pár nap, csodás időnk volt 24-27 fok (mintha nem is október lenne), és imádtunk mászkálni a…..
Drágaszágaim! Jó hír, hogy az októberi lombik előtti 3-ik- és 21-ik napi vérvételem végre jó lett. Még pörgős napokat élek meg, de jövő héttől lassítani fogok. Férjem már letiltotta a Facebook-omat és csak 10-22 óra között tudok a lombikos csoportokban segíteni, így esténként újra tornázok. Az LDN…..
Sziasztok lányok!  Régen írtam már. ;) Tegnap mentem Anyukámhoz látogatóba, és mikor ültem a villamoson, a kedvenc zenémet hallgattam, és egyszer csak nem kaptam levegőt... Felszállt egy férfi, aki pontos hasonmása volt Apámnak, aki 15 éve meghalt októberben, a szülinapom előtt... Csak bámultam Őt.…..
Sziasztok lányok! Remélem idén mi leszünk a szerencsés pár, aki még boldogabb lesz, mert (legalább) egy egészséges kisbaba lesz a pocakomban..   6 év után már bőven megérdemeljük. De megértettem azt is, hogy eddig miért nem sikerült... Azért, mert nem voltam eléggé higgadt, és most, hogy mindenen…..
Boldogság..  Az utóbbi hetekben megmagyarázhatatlan boldogság van a szívemben ("Piroska" eljött, ne kezdjetek el gratulálni). Csak gondoltam leírom, hogy lássátok, tényleg gyűjthetitek az apró boldogság-morzsákat.  Tegnap 4 ügyintézésen voltam. Először a XII-ik kerületbe mentem LDN-ért egy…..
Kedves lányok! Bár elmarad a holnapi fagyasztott embrió transzfer, mégis kicsit megnyugodtam. Jó, hogy nem így, gyulladt "méhkürt és petefészek heveny gyulladás"-sal indultunk neki a beültetésnek, mert úgy nem lett volna sikeres! Hálás vagyok a nőgyógyásznak, hogy mégis fogadott, pedig már bőven…..