Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrenalin fröccs

34 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izomtól duzzadó mezek? Csillogó férfitestek? Tesztoszterontól túlfűtött sportközvetítések? Az igazi oka a női szurkolásnak maguk a FÉRFIAK? Összeszedtük az 5 legszexibb férfi sportot! foto:fitness.allwomenstalk.com  ..
Az időszakos böjtölés (intermitten fasting, IF) jelenleg a világ legnépszerűbb egészségügyi és fitnesztrendje. Miért és hogyan működik? Hatásos egyáltalán? Nem káros a testünkre? Ez lenne a spanyol viasz?..
Már néhány perc repülés edzettebbé és boldogabbá tehet, mint más, hagyományos sport. Hogyan és miért? Ismerd meg a szélcsatornázás  5 pozitív előnyét!..
A karácsony egyik legérthetetlenebb jelensége, amikor ajándékokat vásárolunk önerőnkön túl. Pedig közgazdaságtanilag teljesen értelmetlen, hogy egy harmadik valakinek a születésnapjára ajándékokat halmozunk egymásnak, még akkor is, ha nincs miből, mi több, hitelre is vásárolgatunk. Természetesen,…..
Lassan beleúszunk az év utolsó hónapjaival a karácsonyi őrületbe. Most még nem érzed, mert mással vagy elfoglalva és pont van elég bajod! De egyszer csak, nem is olyan sokára, ránézel a naptárra és TE ÚRISTEN felkiáltással gőzerővel elborít a karácsonyi pánik! De mi lenne, ha idén tényleg élveznéd…..
  A repülés nemcsak élvezetes adrenalin sport, igazi látványosság, ha megfelelő körülmények között csinálják. A szélcsatornázás látványszínház is egyben, ahol a mozgás csodálatos harmóniában van a zenével és a széllel. Csak nézed és azonnal te is csinálni akarod! forrás:youtube.com borítókép:…..
  Félek, parázok, rettegek, be vagyok tojva, bennem van a cidri... A félelem nemcsak az egyik legnagyobb ellenségünk, de a barátunk és az egyik alapérzelmünk is a szeretet mellett. Miért félünk valójában és miért keressük a félelmet?..
Emlékszel, amikor csak egy másodpercen múlt, hogy neked jöjjön az autó, mert nem adott "jobbkezet"? Lezsibbadt a tenyered és olyan élénk lettél, mint egy vadászkutya. Tudod mi történt? A saját tested a másodperc tört része alatt szuperhőssé változtatott egy adag adrenalinfröccsel. Miért és hogyan?…..
A szabadság szimbóluma a repülés, így nem véletlen, hogy amikor szélcsatornázós videókat nézünk, azonnal akarjuk mi is az egészet. Az életérzést, az élményt és a tudást is. Ahaaha, persze....mert bár a repülés bakancslistás történet, a technikai megvalósítás nem olyan egyszerű. Ez azonban szinte…..
Mire gondolunk legtöbbet februárban és márciusban? Nem, nem a szexre, hanem a fogyásra! A bikiniszezonra, a gyönyörű, vékony és izmos testekre (vagy testünkre, ha elég optimisták vagyunk). Ennek örömére a lakosság közel fele az év elejét diétázással tölti. Eredménytelen diétával... Hogy miért, íme…..
  Kaptunk egy beszámolót, ami igazán ide illik, mert van benne adrenalin, ejtőernyőzés, égő gépből kiugrás, végül pedig összebújhatunk, mint a gemenci szarvasok: A fiatalok rácsodálkoztak az igazi Afrikára és az élet apró szépségeire. Gyerekekre, akik nem vágynak másra csak egy labdára! Túlélő…..
Eszeveszett dudálás keveredik a repülőgépek idegtépően hangos zúgásába, miközben a végeláthatatlan dugóban ülünk – ez az a kép, ami sok budapesti lakosnak felrémlik, ha a Red Bull Air Racre gondol. Nagy vihart kavart, amikor a verseny hivatalos honlapján néhány napja bejelentette a helyszíneket,…..
Szerelőruhás, izmos férfiak, miniszoknyás nővérkék. Tűzoltók, extrém sportolók, csini tanárnők és bomba személyi edzők. Álommunkák férfiaknak és nőknek, azaz milyennek képzeljük el az ideális pasit és nőt a munka frontján. Mióta olyan mindennapos lett egy bizonyos alkalmazáson jobbra vagy balra…..
Új világrekord született, a legidősebb ejtőernyősé! Egy hölgy, Irene O’Shea 102 évesen hódította meg Ausztrália egét még decemberben.  A hírt az ABC News hozta le elsőként. Az amerikai hírportál szerint Irene 100. születésnapját ünnepelte először egy ejtőernyős tandemugrással, ami azóta már…..
Gondoltak egyet, cselekedtek és nemcsak hogy két lábbal állnak a földön az ötletükből, de négy keréken gurulnak is … Két fiatal srác, akik élnek-halnak a deszkázásért, megálmodták és összehozták saját gördeszka-márkájukat, a DANK-ot...
Napjaink egyik elterjedt népbetegsége a nasifüggőség. Az a jelenség, hogy már nem tudunk anélkül pihenni, hogy közben valamit ne eszegessünk. A Showder Club humoristái is elővették a jelenséget, hogy a magyar ember miként utazik? Amint elindul a busz, már megcsap a pálinkaszag és körbekínálják a…..
Csináltál már töklámpást? Nem? Na akkor az van, hogy jó, ha tudod, hogy marha nehéz. A "legbézikebb", szem-száj verzióhoz is kell némi affinitás, erő és kitartás. Kötél idegek, hogy a kés/penge nem arra szalad, amerre te akarod, és készülj fel, hogy a konyha, vagy ahol nekicsapsz, olyan lesz, mintha…..
"Hús hús, hús! Egyél húst! A zöldségektől leszel olyan mélabús..." Az vagy, amit megeszel, szól a mondás, napjainkban azonban egyre nehezebb eligazodni a táplálkozási irányzatok között. Miközben mindenki ezer évig akar élni - én örökké - egyre nehezebb eldönteni, hogy a táplálkozás mennyiben…..
Olyan ország vagyunk, ahol a stadionok úgy nőnek, mint a gomba, pedig van egy aspektus,  méghozzá a biztonságunk, amely miatt sokkal jobb lenne, ha mondjuk inkább templomokat, vagy esetleg kórházakat - sicc - építenénk. Stadionokba járni ugyanis nagyon veszélyes lehet, hiszen a hév és az indulat,…..
  "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség." Albert Eistein fotó:youtube.com Emberekkel foglalkozni nem könnyű, ha valaki ügyfélszolgálaton, vagy recepción dolgozik, hülye kérdések és hülye válaszok végtelen listáját tudja felmutatni. Kíváncsi vagy, hogy te vajon…..
Adrenalin Fröccs Repülj ha mersz! 2018.08.23 14:10:48
Miközben az aszfalton megsül a tükörtojás és a sportról maximum a víz jut az eszünkbe, nem árt, ha már most elkezdünk edzés-alternatívákat keresni az új iskolaévre a gyerekeinknek.  Pánikra semmi ok, lépjünk ki a sztereotípiákból! Foci? Karate? Úszás? RSG? Jaj már! Repülés! Vidd el egy…..
Mindjárt itt a Valentin nap és egyre inkább érezzük a nyomást, miszerint a szerelmesek ünnepén oda kell tenni magunkat. Na jó, de mit vegyünk a nagybetűs FÉRFINAK? Hogyan lépjünk ki a "csipkébe bújok és reggelire (ebédre és vacsorára) megehetsz, kapsz egy csokit, whiskyt" sztereotípiából? Na?…..
Mit tegyen az egyszerű sportoló, ha professzionálisan szeretné művelni a testedzést? Vegyen és használjon valamilyen okos terméket! Napjainkban már nemcsak okostelefonok léteznek, a melltartótól kezdve a cipőig digitalizált eszközök támogatnak bennünket abban, hogy mindenünk okosabb legyen, mint mi…..
  A nyárból hivatalosan még két hét van hátra, de lehet, hogy mi már túl vagyunk a nyaraláson. Nincs más hátra, mint hogy vízicsúszdás képeket és videókat nézegessünk, mert az jó és mégis csak hétköznap van! Összegyűjtöttük a világ legizgalmasabb csúszdáit,hogy eltervezzük, jövőre, vagy következő…..
  Kevés olyan látványos sport van, mint a beltéri szélcsatornázás, amiről már korábban is írtunk. A női principium teljesítésekor ritkán merül fel bennünk az a kép, ahogyan a szélben repkednek a lányok,  pedig az utóbbi időben berobbantak az élmezőnybe a „gyengébb” nem képviselői. A már korántsem…..