Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erasmus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Erasmus 2008.03.07 12:19:35
Ezt nem hiszem el! A fiú egy kis hülyegyerek volt aki nagyon megérdemelte, hogy pofondvágják. Ezzel teljesen egyetértek. Azzzal sincs baj ha valaki ismerkedni kezd (bármilyen fórumon) és ebben a szexualitás is dominál. De!!!

Az ilyen hülye kurva nem nevezhető NŐ-nek! Elnézést a kifejezésért, nem szoktam így beszélni. A második randin lefekszik vele? Gratulálok hozzá és a kedves anyukának is meg apukának is akinek a neveléséből csak ennyire telett, hogy az ici-pici drága kislányukat nem sikerült megnevelni (Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.) Aztán a 3. találkozáson ezek után még lefeszkik vele? Istenem, hova jutott e világ? Nem vagyok álszent és azzal is tisztában vagyok hogy a nőknek is kell a szex, de ez túlzás. Majd biztos ő is hasonlóan fogja nevelni az ici-pici lányát és így tovább... És kedves NŐ-nek nem nevezhető nőnemű emberi lény: azon még nem gondolkoztál el, hogy vajon miért nem találnak maguknak a nők pasit? Néha egy kicsit ezen is el kellene ám gondolkozni. Szerinted hogy tekint a férfi társadalom a nőkre? Úgy hogy tele van az utca hülye picsákkal, akiket könnyen le lehet varrni. És jééééé, vajon miért? Talán az ilyen nőnemű emberi lények miatt mint te. És még csodálkoznak a nők!

(A kommentem a blog írójának szólt és akinek nem inge ne vegye magára. Ezenkívűl rengeteg FÉRFI-nek nem mondható emberi lény is létezik akik éppolyan hibásak.)