Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tilliner

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újdonság, hogy a Fideszben Soros Györgyöt ekézni menő. 2013-ban például Hoppál Péter Soros „pénzügyi köreit” látta Gyurcsány Ferenc cégeinek támogatása mögött. Most éppen a menekültválságot akarja Orbán Viktor és a teljes Fidesz vezérkar az amerikai tőzsdeguru…..
Tilliner 2015.11.09 19:47:08
@Kampfer: Nem fogod fel, hogy pont leszarom, mit pofázol?
Tilliner 2015.11.09 19:52:54
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

"Oroszország demokrácia."

Hát persze hogy az. Ahogy a Német Demokratikus Köztársaság is az volt és a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság is az. Legalábbis névleg.

Egyik kommentedben a diktatúrák sikerességét próbálod bizonygatni, majd pedig azt, hogy az általad imádott Oroszország se diktatúra, hanem demokrácia. Eldönthetnéd már, hogy mit akarsz.

Nyugodtan írd le, hogy diktatúrát akarsz, nem szégyen az - ellentétben a mellébeszéléssel.
Tilliner 2015.11.09 19:59:05
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

Ez csak 2010-ben volt igaz, akkor valóban nem Fideszesek is nagy számban szavaztak a Fideszre. Mostanra viszont már csak a legelvakultabbak maradtak a Fidesznél, mindenki más számára pont olyan vállhatatlan lett a Fidesz is mint a Jobbik. Jól látszik, a Fidesz kommunikációjában, hogy csak és kizárólag a hívekhez beszélnek, a bizonytalanokat meg se próbálják megszólítani, csak nyáj egybentartása a cél, bármi áron.
          Megjelent egy hír a Mandiner "keresztény" rovatában. Egy bizonyos Dr. Joel McDurmonra hivatkozva közlik az olvasóval, hogy "az Ateisták kisebb részét használják az agyuknak". McDurmon forrása a Daily Mail nevű brit jobboldali bulvárlap. A meghamisított tartalmú eredeti…..