Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Földiák András

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felsőfokú szaktanfolyamot végzettek számára (E fizetési osztály) egész pályafutásuk alatt, azaz nyugdíjba vonulásukkor is előírtan csak az a bér jár, ami az alapműveltségi vizsgával rendelkező, „B” fizetési osztályban lévő kezdő dolgozónak. Több fizetési fokozatban ez az előírt összeg a főiskolát,…..
… nem ez az üllő és nem ez a kalapács, azaz semmi nincs a helyén Lázár János miniszternek a Klik kritikájára tett indulatos megjegyzéseiben. Az Origo közleménye szerint a következőket mondta: „Minden pedagógusnak tudomásul kell vennie, hogy a Klik a munkaadója, ezért semmi oka…..
Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) emlékeztetőit a működéséért felelős titkárság készíti, sajnos olykor kisebb késésekkel, valamint szakszerű pontossággal, amely miatt a testületben nem résztvevő szakszervezeti tagok nehezen tudják követni a…..
A 2015. december 5-i, „A közszolgáltatások ára – emelkedő, vagy hanyatló nemzet?” című SZEF AKADÉMIÁN tartott korreferátum nem szó szerinti, csak a tartalmi irányokban azonos szövege. Négy kérdésről szeretnék röviden szólni. Ebből kettő olyan, amely a mai nap…..
Meghökkent, hogy a rendszerváltó népszavazás aláírásgyűjtésében több párt, ágazati szakszervezet, civil szervezet vett részt, amelyeknek a saját tagságuk egytizedét elérő aláírást sem sikerült leadniuk (a kezdeményezés mindössze 80.000 aláírást ért el az adott…..