Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doomer

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Azt hiszem, ennél happybb hullát még nem láttam eddig. GTom küldte a Crysisból. Ez a Bioshock hulla meg valami orbitális gitárszólót produkál. Ez aztán a stílusos halál, azt kell mondjam. Jimmy Hendrix is biztos valami ilyet preferált volna a…..
SNGFC Hogy miért is csinálom ezt? 2008.04.25 22:23:00
Csak azért,mert szeretem ezeket a régi játékokat,és csak azértis megmutatom,hogy a grafika miatt még nem gagyi játékok ezek. pl hogyha 1998-ban élnétek mivel játszanátok, tán a GTA San Andreassal? Nem,Hanem azokkal a régi játékokkal amiket itt bemutatok...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.24 17:50:00
Ahogy ígétem, ezen a héten bannercserék lesznek, így kiraktam egy újat, amit "Tach" készített nekem. Igaz, nagyon nem akartam olyan bannert a blognak, ahol én vagy a bemutatott játékok karakterei szerepelnek, de ez annyira ötletes, hogy ezt kár lett volna kihagyni. Pár napig…..
Számtalanszor láthattuk, többek közt freddyD videóin is, hogy a PC-s játékok tartalmazta drogok milyen káros hatást válthatnak ki az emberekben. Nem voltam rest, utánajártam, hogy ezek a hatóanyagok - szigorú orvosi ellenőrzés mellett - milyen jótékony hatással lehetnek az emberi…..
Lockie küldte és vélhetően kávét adott tej helyett Aztán még ajánlok egy játékokkal foglalkozó blogot. Remember this blog..
Rastata freddyD ARCa! 2008.04.05 16:14:00
Nos, berekesztendő a "maszk nélküli vedeót akaruuunk...!" sirámokat, szereztem nektek két képet freddyD ARCÁRÓL! Ha egyáltalán van neki, akkor ilyen. Ez tuti. Ha nincs, akkor ilyen lenne. Ez is tuti. Íme, freddyD ARCA: ARC-170 -es vadász, fantáziarajz.…..
Ugyebár a Streets Racer videómban láthattátok, ahogy Kokó szexis narancssárga nadrágjában ott virul a Polskik tetején. Nos, azt tudtuk, hogy Kokónak az utóbbi években nagyon lefelé ívelt a karrierje. De hogy a Streets Racer mellett, még egy Super Driver nevű játékban is virult, az…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
AndrewPuma82 újra talált érdekes képeket a Mesterlövészben. Ugyan ki nem tartogat otthon bekeretezett képeket rendőrjárgányokról? Én speciel most sötétben írok, mert a helyhiánytól már az ablakokat is befedtem velük...