Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baika2

1 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anime Comment Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 15:00:00
 Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek! [Silvertea képével]..
A Keserű Művek bemutatta a Home Defender második, teljesen új verzióját, illetve annak prototípusát.   Tára 10 lövetű, töltve 3.75 kiló, tehát az első verziós HD súlyának kb. kétharmada. Elsütőszerkezete DAO, de a dobot továbbra is az elülső markolat (amit megint meg…..
Vagy mégsem?És bedőltetek neki!Mocskos perverz banda! Azért van link, de csak okosan: Lu.scio.us..
Baika2 2009.09.21 00:34:24
Anime Comment Szülinap 2009.09.14 16:39:00
Eljött ez az évforduló is, Az AnimeComment pedig az iskolákkal együtt új évbe kezd, ezúttal a harmadikba, úgy, hogy ezzel együtt lépi át a negyedmilliós látogatottságot.Két év telt el mióta Public Hikikomori kolega elindította a blogot, s ez a két év teli volt változásokkal,…..
Eljött, amire nagyon sokan vártunk már, 12mm-es gumilövedéket kilőni képes minőségi gáz-riasztó revolver. Ezúttal nem német fegyverrel van dolgunk, hanem cseh barátaink gyártottak a magyar jogszabályi környezethez igazodó, igazán kiváló revolvert. Az Alfa G030-ról van itt…..
Az oldal apróbb módosításokon ment át, egyrészt megjelent, újra a legolvasottabb írásokat soroló modul, most már megoldva a korábbi problémákat, illetve megváltoztak az oldalpanelek, amivel egy régi problémát, a címlista oldalt elnyújtó hatását próbáljuk csökkenteni, persze…..
Új muzeális gumilövedékes fegyverek fejlesztése tűnt fel az elmúlt hetekben a hazai illetőségű Keserű Művek Fegyvergyár boszorkány konyhájában. Számomra igencsak meglepő, mivel Keserű úr többször is kijelentette, hogy a közeljövőben nem számol a magyar piaccal, minden…..
Anime Comment Azumanga Daioh 2009.02.13 15:00:00
Azumanga, avagy a tökéletesen édes, mézesmázos agymenés Japánból, amit csak szeretni lehet, már ha az ember kibírja. Mert ki kell bírni több dolgot is, egyrészt a hülyeség többrétű, és alattomosan mindenhol megjelenő formáit, másrészt ezek ténylegesen minden egyes…..
A Keserű Dragon egy magyar gyártmányú múzeális jellegű dupalcsövű gumilövedékes puska, előágyszán ismétlő (pump action a nagy víz túloldalán) rendszerű puskát imitál megjelenésében, azonban ez csalóka. Az előágyszán mindössze azt a célt szolgálja, hogy a…..
Anime Comment AnimeComment 2009.04.16 15:00:00
A másfél éves blogunkra nagyon büszkék vagyunk. Eddig majd kétszázezer oldalletöltést regisztráltunk, több száz kritikát írtunk a magunk fanyarabb stílusában. Amint azonban észrevehettétek, a bejegyzések nagyon megritkultak. Ennek az az egyszerű oka, hogy mi néhányan…..
A következő sorokban bemutatásra kerül egy új forgópisztolya a Keserű Műveknek. Az egyenlőre Megamax néven létező modellből még csak egy prototípus van, nem tudni, hogy valaha ténylegesen forgalomba kerül-e, ígéretek vannak csak rá. Na, de először jöjjön néhány kép a…..
Rohanó életünkben nincs sok idő, de minek is áldoznánk a drága, manapság túl sokat is vesztegetett időnkből valami nagyon idegen, nyekergő hangokat használó egyszerű, és egyébként sem érthető zenére, már ha ez zene egyáltalán...Nos, nem kell, manapság semmi sem kötelező,…..
Anime Comment A Yamada család 2009.02.20 15:00:00
A minap két Ghibli-dvd között vacilláltam a boltban: az egyik a Porco Rosso volt, amiről semmit sem tudtam, s helyzetemet a lustaság sem könnyítette meg, ami miatt nem akaródzott elolvasni a borító hátlapjára írt rövid ismertetőt. A másik esélyes A Yamada család volt, s…..
Van egy életünk, aminek nagy részét az animék előtt töltjük. Ha mégsem ez a legtöbb, mert ez is könnyen előfordulhat, mégis olyan helyet foglal el bennünk, és környezetünkben, ami sok mindent meghatároz, néha érezni, túl sokat is. És nem csak negatív oldalai vannak. Azokról…..
Anime Comment FLCL 2007.09.16 14:20:00
Kicsit illuzióromboló leszek. A FLCL nem tömény baromság, és nem paródia - bár néha emlékeztet rá. Egyszerűen egy szürreálisan tálalt történet egy fiatal srácról, aki szépen rájön, hogy a gyerekkora véget ért. Hamár szürreális, kezdjük az álommal: A Naota 12 éves Naota…..
Baika2 2009.02.14 03:46:02
Hubakker!!! Segííítsééég! Most néztem végig és totál ki vagyok akadva: Az első rész elvarázsolt. Pörgős, izgalmas, nem szarozik, halálosan vicces, egyszerűen szuper. De ahogy mélyed bele a történetbe egyre kuszább, érthetetlenebb. Ez persze nem lenne baj, ha egyértelmű lenne, hogy mi akar lenni. Mert ha vígjáték, akkor jó, hogy őrültség, meg lehetetlen dolgok vannak benne. A felnőtté válós sztori is érthető, de mégis honnan jött neked ez az álom dolog?? Robot-sereg, harci gitár, űrrobogó, stb. Ezek nyilvánvalóan szürreálisak, de a történet szerint csak nem lehet álom, ha egyszer a teljes lakosság tapasztalja őket és kihatással vannak Kouta egész környezetére. Vagy azt is csak álmodja?? Az egész történetet az elejétől? Netán 1 Alíz csodaországban koppintással állunk szemben?? HOL VÉGZŐDIK A HAZUGSÁG ÉS HOL KEZDŐDIK AZ IGAZSÁG? Ez lenne talán a 6 rész egyetlen igazi kérdése?? + itt van még ez az idegesítően félszeg és kényelmetlen hangulatot keltő szerelmi mittoménhányszög. Ezzel végképp nem lehet napirendre térni. Nagyon szépen kérem a tapasztalt animés kollégákat, legyenek szívesek egy kicsit bővebb véleményt, vagy válasz szerűségeket írni most nekem, mert rövid időn belül el fogom kattogtatni minden egyes agytekervényemet ezen a kis agytrösztön. Tökéletes párhuzamnak gondolom ezt az asztalra szarós dolgot: Ugyanis én úgy érzem, mintha a készítők valamit nagyon el akartak volna mondani, de félig elművészkedték, félig meg elmarhulták volna. Csak én vagyok ennyire érzéketlen a rejtett nyelvezetre és ti ki tudtok valami komolyat hámozni a Füri-Küri-ből, vagy túl okos akarok lenni és a "Kretén"-ben is a mély lírát keresem?:) Előre is kösz:)
Anime Comment BÚÉK! 2009.01.01 00:00:00
Mámoros éjszakát, könnyű másnapot,és boldog, sok jóban gazdag új évet kívánunk!..
Elvben nem kapcsolódik szorosan a blog témájához, de gondolom, sokan szerettek mangát is olvasni, és esetleg nem csak netről letölteni. Ha otthon próbáltok meg beszerezni, az elég súlyos összegbe kerül és nagyon könnyen nagyot koppanhatsz.Nézzünk meg két népszerű beszerzési…..
A két fiatal a parkban lebzselt. A kellemesen cirógató szellő és a melengető nap mindkettejüknek a nyarat juttatta eszébe, ettől pedig egyre csak törtek elő a nyár élményei. A szótlan percek csak teltek, és csak akkor vették észre, hogy múlik az idő, amikor a nap sugarai már nem…..
Anime Comment Inuyasha – TV 2008.06.23 15:00:00
Az Inuyasha kétségtelenül az elmúlt évek egyik siker- animéjének számít hazánkban. Ezt mutatja az a tény is, hogy több tévécsatorna vetítette, szinkron készült hozzá (hogy milyen, arról ne vitatkozzunk), sőt elkezdték kiadni DVD-n is. Nézzük hát meg egy kicsit közelebbről,…..
Elindult a Goldenblog nevezési szakasza, ahol az AnimeComment a 'Szórakozás blogok' kategóriájában indul. Gondoltuk szólunk.Goldenblog..
Anime Comment Ninja Scroll 2008.04.04 15:00:00
Aki látott már igazi, régi japán filmet, az tudja mekkora élmény tud lenni az a számunkra egzotikus ábrázolásmód, amit egy szamurájos film megragad. Az általam olyan szivesen említett stílusbeli őszinteség általánosan jellemzi őket, bármit is kelljen ezért látnia a…..