Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SUCKITUP

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A most már volt barátom hívott egy design kiállításra, utáni bulira.Nem vagyok otthon ezekben a körökben, de azt mondta, nem kell túl elegánsan öltöznöm.De legyen extrém.Nem tudtam, mire gondol, ezért telefonon elmagyaráztattam vele, hogy mit vegyek fel.A helyzet az, hogy ő…..
SUCKITUP 2008.07.21 14:53:58
A minap Szekszárdon egy olyan marketing kampányba sikerült belefutnom, amit szerintem meg kell osztanom azon szerencsésekkel akik eddig még nem futottak bele. A helyszín egy lakóház parkolója. Nem fizetős parkoló. Jókedvűen indulok az autóm felé, amikor az ajtó nyitása közben megtorpanok... EZ NEM…..
Gondolom, volt már hogy egy szórakozó hely környékén hajnalban igazoltatott rendőr.Ilyenkor megnézi a gyanús, részeg haverjaid személyi igazolványát, és csókolom.Autóval talán még  gyakrabban előfordul ilyesmi.Ellenőrzik a lámpát, zöldkártyát, jogsit,…..
autózz! Bátor legény viperával 2008.06.26 13:11:00
Péter és kedvese sikeresen kiprovokált akaratlanul is egy újabb intelligens cselekedetet egy szimpatikus bálnamercis fiatalemberből, aki amellett, hogy szóban is kinyilvánította véleményét, azt is megmutatta, hogy mekkora ólmosbotja van. Olvasom a blogot és nagyon egyetértek egyes…..
Rövid, részletekre ki nem térő levelet kaptunk egy szép autóval rendelkező apukától, akit egy suvos anyuka jól lepattintott. A suvos anyukák különben is veszélyesek.  1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a…..
Valamiért ezek a történetek mindig engem találnak meg: ez itt megint nem a viccesnek szánt leadek gyümölcsöző terepe, sajnos egy olyan történet következik, ahol rémálomszerű kapcsolatban öngyilkos lett a fiú. A lány pedig azóta sem érez semmit. Sziasztok! Az a múltkori poszt…..
"5 éve van jogsim, de még soha nem igazoltatott rendőr. Jöttem haza egy buliból szombat este. Épp egy pohár bor volt bennem, meg mentolos rágó, amikor láttam, hogy egy rendőrautó állt meg mellettem a pirosnál. Miután elindultam, a rendőr félre állított és én kicsit ideges…..
"Egyszer a munkám miatt Pestre kellett jönnöm, egy konferenciára. Iszonyatosan fáradt voltam, és már csak egy hűsítő, italra vágytam. Lementem egy lazító italra a LOBBY bárba.Ez egy elég menő luxus szálloda volt, és igen drága koktélokat lehet ott kapni. Úgy voltam vele,…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..