Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gadzso

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor mi, a távoli fehér emberek, megérkeztünk Balira, a fejünk tele volt időjárási előítéletekkel. A tankönyvekből megismert jelenségeket vártuk szembe jönni. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy a világ jól működik. (a képen egyébként egy balinéz ember látható, aki kiment napozni a…..
Modorosblog 2002 2014.04.05 22:23:34
2002. A mágikus-misztikus év. Kinek mit jelentett ez az év? A legendás koreai-japán rendezésű világbajnokságot? Derék északi szomszédaink jégkorong-világbajnoki címét? Az Oasis legcsodálatosabb lemezének, a Heathen Chemistrynek megjelentét? Nekem 2002 a győzelem évét…..
Gadzso 2014.04.05 23:52:49
A levélíró kérdésére válaszolva: fiúszopat, lányszív, lányszopat címkéket látom itt megfelelően. A mai tanítás: Megmondom: ha játszadozol mások érzéseivel, ne várd el, hogy a tieidre majd bárki is tisztelettel lesz.A kép innenKedves Szakítós!Csak egy kérdés: akkor most ki…..
Jön a nyár, jöhetnek a balatoni, horvátországi történetek: hogyan szakított veletek a a rohadék vizibicikli-kölcsönzős, a szemét lángosos lány, vagy adott esetben rúgtátok ki a kedves-helyes hennás lányt. (De utálom a hennát.) Üdvözlet, SzakitsHaBírsz Sztorim…..
Egy jóóóó szakítást igazán kifejezően, tényleg csak tőmondatokban lehet megírni. Együttélés, szétköltözés, isteni szikra. Ezért nem érdemes hajnalban ingeket vasalni. Pláne pólókat.Sziasztok! Ez nem éppen egy friss story, de hát mások történeteit végig olvasva,…..
"Az én kis emlékképem egy lájtosan bepezsgőzött este után valahogy így néz ki: Mentem hazafelé egy munkatársam névnapjáról. Kis pezsi kis tequilla. Csak névnapot ültünk….semmi extra. Nem mondom, hogy szín józan voltam, azért lecsúszott kis tequila még…..
 Átrágtam magam Csernus doktor: A nő című könyvén. Csak a kedvetekért, meg azért, mert bevettem azt a reklámszöveget, hogy egy férfi megmondja: ki a jó nő. Persze erről szó sincs benne. Ehelyett viszont minden második mondatban benne van az a szó, hogy szar. Eszik a szart,…..
killtheradical Egy életed 2008.03.30 14:00:00
A vallás megint. A tömegek ópiuma. Ha nem létezne, ki kéne találni. Vagy már ki is találtuk. Az ember saját képére teremtette istent, saját vágyaira a túlvilágot. Az egyistenhit megy talán a legmesszebb. Egy életed van, viszont hallás. Ha most neked rossz, az okkal van, csak…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..