Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albertamagyar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rockzene, ezen belül a heavy metal és társtílusai, például a punk, a lázadásból születtek. Ez a lázadás szólhatott a fennálló társadalmi rend, a szülők középosztálybeli életstílusa, a vallás, az oktatás, azaz bármilyen bevett, intézményesült szokás vagy berendezkedés ellen. A gitáralapú…..
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
albertamagyar 2017.08.30 20:12:56
@rockjano: Már mások is említették, de a reddit/freefolkon is fent van hogy a "kiszivargott" forgatókönyv valószínűleg egy troll munkája, stílusban, következetességben abszolút elut a tavalyi spoilerektol, ha végig olvasod, több szereplő is meghal év az első pár részben, hogy aztán az utolsó kettőben varázslatos módon megint szerepeljenek. Ez csak egy dolog, van még benne bőven logikai buktató.
(Erről az egész klasszikus hétről, illetve a posztok összesítője.) Nem tudom miben van nagyobb kettősség: abban, hogy ez a produkció egyszerre tragikusan rossz és egészen jó, vagy hogy a világ egyik legjobb háborús filmjének rendezője egy ilyen borzalmat volt képes összehozni…..