Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Jani

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
a Jani 2009.09.18 13:47:07
Annyira gyenge taktika kiforgatni, amit nem értesz! :) Egyrészt elárulod a értelmi szinted, másrészt a tehetetlenséged is. A téma adott. Szar volt a netje. Arra fogták, hogy tartozik 120 pénzzel, amit be akartak hajtani rajta. Aztán kiderült, az sem igaz. Mivel addigra ideges volt -ki ne lenne az- erre fogták, hogy kirúgták. Ez röhej. És gyenge is.
Nem azt mondtam, mindig az ügyfélnek van igaza, kár terelni. De amit nem értesz, TE vagy értem, és nem fordítva. Adj rendesen, és én fizetek. Ha nem tudsz adni rendesen, a minimum, hogy elnézést kérsz, nem pedig okoskodsz. Ez a baj, hogy ezt nem érted. Én az ilyent elküldeném a mezőre, ott talán nem tesz nagy kárt, de vállalkozni nem engedném, vagy csupa ÜGYFELET kívánnék neki, és a sok szemed alatti tipli után hamar becsuknád a boltot. Vagy amikor már a kutya is csak hugyozni lépi át a küszöböd, és éhen halsz. Megint egy példa: név nélküli szolgáltató, webes felület, havonta ott lehet leadni az óraállást. Látszólag működik, leadok időben, várom a számlát, és azt, csoportos beszedésben vigye a pénzem. Aztán jön a felszólítás, rendre, mert az őáltala részemre, és sokunk részére rendelkezésre bocsátott felülete szar, emiatt az óraállás nem érkezik be a rendszerébe, nem készül számla, így a következő havi sem, így nem vonnak, elvileg tartozom, és fenyegetnek. Tudom, szerinted én vagyok a hibás. Nem én vagyok. Ha a felület szar, nem üzemeltetem, hanem letiltom, megszüntetem, deszkát szegelek rá, más fórumot biztosítok a bejelentésre, küldöm a számlát, vonom a lóvét, béke van. Aki azt mondja, nem így kellene, az nem normális...
Aki nem tud szolgáltatni, ne szolgáltasson, aki nem bírja a hibái miatt reklamálókat, az ne hibázzon...ennyi...
a Jani 2009.09.18 15:04:04
autózz! A biciklisé az egész út 2008.09.08 06:21:00
Hiányoltátok a biciklis posztokat, úgyhogy most mindenki örömére egy ilyen következik. Z csak saját hidegvérének köszönhette, hogy nem húzta fel magát annyira, hogy nekiálljon vitatkozni a kerékpárossal, aki az út közepén gurult gyök kettővel, mert ugye vasárnap este ne…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
a Jani 2008.03.07 08:03:18
Az a baj, van pár újgazdag, komcsifia köcsög, mivel nem dolgozik, mert apuka eltartja az én pénzemből, és kicsi gyerek kora óta-hogy szakadt volna a feje az anyjába az ilyennek-azt a tanítást kapta bölcs, tolvaj apjától, hogy bármit megtehet, a PÁRT megvédi, még rengeteg szabad idejében ki is gyúrja magát, és emiatt azt csinálhat, ő, mint über, velünk, csírákkal szemben, amit akar. Emiatt parkol, ahol akar, emiatt megy át piroson, gyalogosokkal teli zebrán, miközbe az ablakon kihajolva az öklét rázva kurvaanyáz. A baj az, hogy a sok beszari ezt engedi 50 éve, és annyira megszokták, hogy természetes előjognak gondolják DNS alapon. Na, hogy ezzel nagytestű, szépen kigyúrt, a hülyékkel szemben nem türelméről, toleranciájáról híres, egyébként dolgos, becsületes munkás ember barátom mit csinált? Keskeny utca az övé, a város mezsgyéjén, ezer éves nyugdíjas mamikákkal. Volvo-azt sem értettük az elején, mit keres egy ilyen lepukkant helyen, ma már tudjuk, gengszter a lelkem, és azt hitte, ilyen, teljesen feltűnő kocsival itt jól el lehet bújni-csillivilli, drága, hol parkol, a járdán, a mamik meg az úton botorkálnak. Telefon közterületeseknek, 5 perc múlva rajta a szeretetcsomag. 3 napig jó helyen parkolt, aztán vissza a járdára, mert így 7 méterrel kevesebbet kell gyalogolnia. Második körben jött a pillanatragasztó ide-oda. Kicsit darabosan jött le a gumi körben az ajtóról. :) Káromkodás, fenyegetőzés a levegőbe, de pár nap szerelő után ismét a járdán. Vízi pisztoly, kromofág. Ha ez kell neki, szépen csúszott a festék a kocsi oldalán a gravitációnak engedve. Ha ebből sem ért, azt hiszem, legközelebbb felgyullad. Barátom nem fél, csak nem akarja, hogy a gengszter haverjai rajta álljanak bosszút, de ha nem így lenne, azt mondta már az elején, addig ütné ezt az 50 kilós kis buzit, amíg el nem költözik máshova, vagyis kb 5 percig. És igen, egy öntörvényű barom miatt rendes emberek kerülhetnek bajba, pedig csak nyugalmat, rendet, tisztességet akar barátom. Itt élünk. Igen, igen, igen...