Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kecsics

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A probléma napi szintű: munkavállalók rendszeresen panaszkodnak, hogy 40 éves kor felett már nehéz állást találni, 50 felett szinte lehetetlen. Egyénileg szoktam tudni ezt cáfolni, segítséget nyújtani, de rendszerszinten a munkáltatókat kellene meggyőzni. Az alábbi írás a Linkedinen jelent meg,…..
kecsics 2019.02.08 22:34:22
@Balfredo Alfredo: ez ellen sztem nem kell védekezni, mert ha nem tetszel, úgyis kitesznek a próbaidő alatt, akkor meg jobb mindjárt az elején rövidre zárni. Ha nincs elég jelentkező, talán sorra lehet kerülni, ha egyáltalán megéri.
kecsics 2019.02.19 22:44:34
@Balfredo Alfredo: idősek a munkaerő piacon - - > közösségi média szerepe a kiválasztásban - - > HR-esek adatkezelése - - > GDPR. 2 hete folyamatosan erről csevegünk, többek között Veled is. Jó reggelt kívánok :)
  Talán nincs még egy olyan nemzet a Földön, amely annyira rajongana Bud Spencer és Terence Hill közös filmjeiért, mint a miénk. Ha egyik filmjük megy a TV-ben, akkor bizony teljesen mindegy, hogy mi megy a másik csatornán, mert ilyenkor biztosan őket nézzük, még akkor is, ha…..