Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandorlaci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..
Bár semmi más célom nem volt a múlt héten azzal hogy a bigyóblog első szettes posztját kitettem, mintsem hogy kattintsatok és ott kommenteljetek, gyakorlatilag elvitt a népharag és gyorsan megtöltöttétek kontenttel az én posztom is. Anak javasolta aztán, hogy ha már így, akkor…..
Sandorlaci 2010.04.01 09:47:15
Nekem ezek vannak: brickset.com/search/?ownedBy=sandorlaci

Ezeket szeretném: brickset.com/search/?WantedBy=sandorlaci

Ha a wanted listámról valakinek van eladó készlete szóljon! :)
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Sandorlaci 2010.03.21 17:06:31
@török gábor: Orosházán (BÉKÉS megye 06. sz. OEVK) 7 jelölt indul!
A jelenlegi önkormányzati miniszter Varga Zoltán (MSZP) mellett: Dancsó József (FIDESZ), Jámbor Nándor (Jobbik), Muszka Kálmánné (MDF) Fanaczán Istvánné (LMP), Gál Ferenc (Munkáspárt) és Hovorka János (MIÉP).
Egyébként érdekes az is, hogy Varga Zoltán vállalta az egyéni megméretetést, hiszen rajta van a megyei listán is.
Többen felvetették, hogy jó lenne látni az előttünk álló kampányidőszak és kormányalakítás pontos menetrendjét. Közjogi és politikai értelemben a következő fontosabb lépések várnak ránk: A választás kiírása: A kampány hivatalosan akkor kezdődik, amikor a köztársasági…..
Abból is látszik, mekkora outsider vagyok, hogy @sandorlaci hívta fel a figyelemet arra, hogy tegnap óta Magyarországról is elérhető a LEGO Shop. (Egyidejűleg viszont az is kiderül, hogy a twitter tényleg az egyik legjobb hely az infoszerzésre - úgyhogy ideje követnetek, én azt…..