Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandorlow

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, hogy nem vagyunk rászállva az Edigitalra, de egyszerűen nincs olyan hét, hogy ne jönne valami komoly panasz rájuk. Persze minél nagyobb forgalmat bonyolít egy cég, annál valószínűbben csúsznak be hibák is, de a hibás teljesítésnél általában ezerszer jobban kiveri a…..
Én sosem laktam magasházban. A 4. emeletre bármikor felmegyek gyalog, de gondolom az 5-diknél magasabban lakók kétszer is megfontolják, mielőtt elhagyják a lakást, ha rossz a lift. De mit csináljon szerencsétlen futár, akinek épp a karbantartás idején kéne kézbesítenie a…..
vandorlow 2015.11.07 14:45:50
@CIVIC 5D:

Nagyon gondolkozom,hogy maganinditvany utjan feljelentest kellene tenni az ugyetekben ismeretlen tettes ellen,aztan majd okoskodhatsz tovabb a jogi kisokosodbol.
vandorlow 2015.11.07 21:14:22
@CIVIC 5D:

Latom,mar kicsit utana olvastal a szakirodalomnak :) Jol teszed,mert mostantol barmikor szamonkerheto vagy,illetve leszel,ha a futar utcara kerul... vagy egy unatkozo filantrop homar olvaso valoban feljelentest tesz ismeretlen tettes ellen az "ugyedben",hisz fent megadtal minden szukseges adatot a nyomozas elinditasahoz: Futarceg,datum,csomagszam,amit Hilda is eleg hulye volt,hogy kozzetett,de pereld be erte :)

Lehet,hogy az ugybol aztan nem lesz semmi,de a Szaurusz family parszor ellatogat a helyi hatosaghoz,vegul is ideje van boven,es a lift is mukodik mar... :)

De a lenyeg,es jegyezd meg,hogy egy ember hangja onmagaban szemelyes adat, TE PEDIG NEM VAGY ADATKEZELO!
Mindegy milyen okbol,egy masik ember hangjat a tudtan kivul felvetted,kezelted,es tovabbitottad harmadik fel szamara. Sot,le merem fogadni,hogy a hangfelvetelt meg mindig orizgeted a telefonod memoriajan,ezzel tovabbi jogsertest kovetve el.

A futar ezaltal polgari peres uton, birosag altal kovetelheti a jogserto magatartas abbahagyasat, valamint KARTERITEST követelhet a polgári jogi felelősség szabályai szerint.

Na ennyi,megegyszer remelem,hogy a futart miattad nem erte hatranyos helyzet ;)
vandorlow 2015.11.09 20:22:02
@atpijkamo:

A futart kirugni nem kell felnetek jo lesz es ha mindenki beleegyezik en nem ellenzem.

...egy kis adalek a kozpontozashoz, remelem ismered az eredetit :)