Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdfghjkh

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
sdfghjkh 2016.11.27 21:45:58
@csakolvasok82: ,,hagyomany" :D
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
sdfghjkh 2016.11.24 13:06:07
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
sdfghjkh 2016.10.31 22:13:07
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
sdfghjkh 2016.10.27 22:44:15
@Cimili: Tegnap a kivalasztasnal Ginaekon volt csak bilincs
sdfghjkh 2016.10.27 22:57:00
@ascii: Hat mikor bejelentkezett a musorvezeto(h ki volt az jo kerdes) akkor kerdeztek , hogy most mar levehetik-e?
Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar,…..