Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellhammer

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
w Terepasztalbontás 2006.12.08 19:00:00
Nem szeretem magamat ismételni, írtam már a vasútreformról eleget itt meg itt is. Az egy tucatnyi utast kiszolgáló mellékvonalak megszüntetése, illetve a Volán és a MÁV összehangolása olyan része a reformnak, amivel szinte lehetetlen vitatkozni. Ez nem terepasztal, hanem ország;…..
Hellhammer 2006.12.09 00:51:17
Kóka egy dilettáns "nemnormális". Csak egy rövid példával hadd éljek, hogy mekkora szakértelemmel bír a kormányzat és az általuk kiszemelt vasúti vezetők. Egy korábbi MÁV vezér az előző ciklus alatt vasúti szakértelemtől duzzadva a vasút költségvetéséből egy tollvonással lehúzta a "kerékpár" tételt, mert sok volt. Fő a megtérülés igaz-e Árpád? Sejted mi az a kerékpár? Na nem az, amivel Teri néni tolja haza a szatyrát bevásárlás után, nem... Kéremszépen azon futnak a kocsik. És egyszercsak mindenki meglepődött, hogy nincs kocsi, mert nem tudnak kereket cserélni. Hol élünk kéremszépen? Bocs, ezzel is kevesebb lett a kiadási oldal, én kérek elnézést. Kár, hogy egyes újságírók nem látnak tovább az orruknál. A támogatási rendszer átvariálása a személyszállítás halálos ítélete (Kóka szerint persze ez a döntés majd felvirágoztatja...Haha!!) Kedves Worluk! Nem lehetsz olyan öreg, ezért gondolom Te magad is szépen körbeutaztad anno az országot occsó pénzért. Most belegondoltál, hogy 2 embernek már meg fogja érni bárhová kocsival menni?? Háztól-házig... Majd hülye lesz 2-3 diák nem összefogni és beülni egy 20 éves dízelautóba. Ez lesz ám a tömegközlekedés... Hihetetlen, hogy egyesek nem fogják fel, hogy nem minden a kézzelfogható haszonról szól, hanem vannak picivel komolyabb összefüggések is, és pont ezért kell állami kézben tartani a vasutat, és működtetni. Persze nem pazarlóan, de nem is bevételorientáltan. Nagy különbség!
Csókolom!
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
w Allah cikiben 2006.11.24 16:00:00
Törökországban hőbörögnek bizonyos emberek, hogy oda ne merészkedjen a római pápa. Az ordítozó, fenyegetőző tömeg még mindig azért zabos, mert XVI. Benedek felidézett néhány archív gondolatot arról, hogy az iszlám egy eléggé erőszakos vallás. Ha van ezeknek istenük, az a…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..
Hellhammer 2006.11.22 10:06:01
Üdv!

Nem olvastam el minden kommentet, ezért előre is elnézést, ha ismételnék valakit.
Szóval ez a magatartás sajnos az élet minden területén előfordul. Én azonban sokkal érdekesebbnek tartanám a tények boncolgatása és siránkozás meg büntetések helyett az okok boncolgatását. Hogy honnan ered sok "nyomorék" mérhetetlen egója, hol végzik el az önzés magasiskoláját, és kik a tanárok...
Ott van például az én egyik kedvenc fajom, az ülés nélküli biciklis, aki a lépcsőkön, tereken ugrál, pattog, pörög, zörög, csattog. Bizonyára nagyon kellemes tevékenység, de nekem senki ne mondja, hogy nem önbizalomhiányos pirinyó egójuk növelése a cél, mert én még egyről sem hallottam, aki egyedül bezárkózik egy raktárba, és rekeszeken ügyeskedik magának, mert az milyen jó elfoglaltság. Pedig én is hobbibicajos vagyok, de rám az ún. haladómozgás jellemző, és magamnak csinálom, lesz.rom, milyen cuccban, vagy milyen bicajon, betartom a szabályokat, figyelek a gyalogosokra, kisgyerekekre, egyszóval a többiekre.
Persze mondhatnám, hogy megértem én, otthon lenni szar, a család csak egy ránkkényszerített elavult rendszer, a suliban kiemelkedni ciki, olvasni is, meg amúgy sem tudnak. És ott vannak a csajok! Ha már két értelmes magyar mondatot nem tudnak összerakni, és az érzelmi intelligenciájuk nulla, legalább legyen 6 számmal nagyobb a ruha, napszemüveg és sapka a sötét, meleg szobában is, meg falkában pattogás. Hova vezet ez..?
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..