Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaD3sZ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A  digitális sivatagnak is becézett Monort és környékét jelentő 29-es körzetről sokszor írtunk már, legutóbb idén márciusban, amikor a UPC azt írta nekünk: "a 29-es körzetben az utóbbi másfél évben nagyon felpörgettük a hálózatfejlesztési munkálatokat, így remélhetőleg ott sem kell már sokáig várni…..
HaD3sZ 2018.09.06 15:19:57
@CCnick: 24/24 Telenor net van. De ugyebár ez a torony terheltségétől is függ... És ez már offtopic innentől.
HaD3sZ 2018.09.06 15:39:16
@telkoe: Igazad lehet, hiszen nyilván értesz hozzá, a hozzászólásaid alapján. Ki a 29 -es körzet koncessziós szolgáltatója? Amúgy oké, hogy nem tud szolgáltatni, de akkor miért mondja többszöri megkeresésre is, hogy de? Vajon másik ingatlant vásároltam volna, ha tudom hogy itt nincs vezetékes internet? Van olyan ország ahol az internet közmű. Nyilván nem itt.... ahogy a példa mutatja.
Kiépített hálózat (analóg) esetén mégis milyen költség merül fel? Mert bár lehet nem jön le a posztból, de ha nincs optika én bőven megelégedtem volna az analóg szolgáltatással. Sőt, a korlátlan mobilnettel is. Csak mert telhetetlen vagyok. (egyébként nyilván valóan hülye is, hogy feltételeztem, a UPC -ről hogy ennek bármelyikét képes szolgáltatni, miután kihirdette és többször megerősítette szóban, e-mail -ben, hogy tudja...)
Mindazonáltal arra reagáltam csak, hogy külterületen van az ingatlan. De írhattam volna azt is, hogy ~2km -re város főútjától, de az senkinek nem lett volna információ. Kb 300 házat érint amúgy ez a "külterületi" probléma..
Kókusz-répa példa nagyon jó, nyilván vicces is. Mind a kettő zárvatermő és növény (ami nyilván ebből fakad is..).. Tehát azért nem lehet két dolgot összehasonlítani, mert szerinted az egyik sárga a másik meg barna? Vagy csak mert a te látásmódod miatt két dolog eltérő, mindenki hülye? Két dolog között dönteni csak összehasonlítás alapján lehet. Még ha az répa és kókuszdió is...
Bocsánat ha túl modoros voltam, de ugye tájékozatlan, modoros, szerencsétlen lennék.
HaD3sZ 2018.09.07 07:32:31
@telkoe: Aham, látom te nem érted. Csomagot vásároltam (tv, telefon, net). A poszt kétségtelenül a netre van kihegyezve, de ezek közül a szolgáltatások közül egyiket sem tudja biztosítani a UPC. A telefont sem (külön megrendelve sem..). És igen, a körzetnek ők a szolgáltatói.. És továbbra is ott a UPC ÁSZF -je amiben szerepel, hogy Nyáregyházán kábel tv szolgáltatást nyújtanak.

Tévedsz, mert értem. Sőt, ezt már a UPC -vel való beszélgetés során (előtt) is tudtam. Van mobilnetem, nem is egy.. Itt szerintem a fogyasztó megtévesztése a lényeg, a verseny hiánya, a piaci pozícióval való visszaélés, stb.. Egyébként semmi nem garantálja, hogy valaha ideérnek hozzám...
Azt is leszögezném, én megoldottam a netet, TVt, telefont a UPC szolgáltatása nélkül is. Ez nem arról szól, hogy a helyzetet nem tudom elfogadni.

A cég eldöntötte, hogy leállítja az analógot, de látom ezt sem érted, mert nem ezt tette. Csupán nem értékesít szolgáltatást már. Aki eddig előfizetett és nem változtatott ezen a szolgáltatáson annak továbbra is analóg van.

"A jogi szabalyozas es a szolgaltatoi kotelezettsegek elteroek" ezt most lehet tényleg nem fogom fel. Szóval azt mondod a törvény és a szolgáltatóra vonatkozó törvény eltér? Azt mondod vannak cégek akikre nem vonatkoznak a törvények?

Végeredményben érdekes a véleményed, de ha szerinted az álláspontom hülyeség, akkor gondolom szívem joga ezt továbbra is fenntartani, hiszen a UPC is beszélhet hülyeséget, akkor én is..
A quadcopterek mellé további pár kütyü, ha túl sok lenne a fizetésed!..
HaD3sZ 2016.06.06 08:38:41
@bringás bosszantó: az ilyen LEDes vizes csodakütyük az átfolyó víz erejét használják nem ipari áramot (kvázi dinamó, vízimalom, stb..). És ugye ha még elromlana (ami ilyen kínai szaroknál borítékolható), akkor sem veszélyes az emberre a feszültség.. Egyébként hasonló cuccom nekem is volt, ott hőre változott a szín, 2-3hét után már annyira szétcsesződött hogy diszkófényt nyomott egyből indítás után. Ez annyival jobb, hogy már alapból azt nyomja...:D