Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hutník

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hely, ahol senki sem járt: OSTRAVA   Mivel is kezdőhetne egy jó kis cseh sörtúra szervezése? Leülsz a térkép elé és átgondolod, hogy melyik az a szeglete Csehországnak, ahol még se a barátaid se Te nem jártatok? Ráadásul értelmes távolságon belül van, belefér a 3 napos hétvégébe és igazi…..
hutník 2016.04.21 21:45:09
@Pesti Lokista:
Szuper lesz koszonom. Jomagam tobbszor is jartam mar Strakonice-ben de sajnos a sorgyarban nem :(
Be kell potolnom a lemaradast :)
Miközben keresgéltem a heti blogajánló lehetséges posztjai között, többször is szembejött velem a boldogság kérdése. Úgyhogy arra gondoltam, miért ne szólhatna (legalább kétharmad részben) az eheti válogatás erről a kérdésről, amihez persze kapcsolódik a változás témája…..
Egyetemista koromban jártam először Lyukóbányán, mikor antropológus hallgatóként kérdőíveztem a területen. Számos régi és új lakóval beszélgettem, köztük nem egy özvegyasszony volt – bányász özvegy, akik sokat meséltek a völgy fénykoráról, és a bányászéletről. Sokuk nem sokkal azután vesztette el…..
hutník 2016.03.14 19:58:40
sörfigyelő Bernard Bohemian Ale 2015.01.07 11:17:31
Illat: belga búzás, telt  Hab: krémes Szín: opálos narancsos arany  Nocsak! Ilyen drága cseh sört még nem láttam... A Bernard jó söröket csinál, most is bízom benne, hogy nem csak a benne levő koriander miatt kerül ennyibe, mert már ittam ukrán sört hasonló fűszerezéssel,…..