Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt11

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Pártunk és államunk vezére, akarom mondani a miniszterelnök úr, súlyos bejelentésre készül. A kormány az unió, valamennyi összeesküvő nemzetközi szervezet, és amúgy a józan paraszti ész nyomására elhatározta magát a strukturális reformok végrehajtására.…..
 A debreceni neutronkutató után úgy néz ki, hazánk újabb nagyszabású tudományos projektet, a szegedi lézerkutatót is elbukja. Teszi ezt annak dacára, hogy Orbán Viktor szeptember 27-én, szegedi látogatásakor (az önkormányzati választás kampányában) még a projekt…..
A két csapat szurkolótáborának talán legirodalmibb összecsapása volt a parlamentben szerdán. Pál Tibor a ferencvárosi BALközép képviselője értetlenül állt az előtt, hogy Debrecen megint kap egy sportlétesítményt ezúttal egy futballstadiont. Az elmúlt 8 évben mely…..
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata nem szól másról, mint hogy együtt kell működni, a Fidesz ezt az elvet annyira fontosnak tartotta, hogy politikai nyilatkozatukat kifüggesztették minden közintézményben. De a valóságban a Fidesz politikusai csak saját párttársaikkal hajlandóak…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Arra kérünk benneteket, hogy a dél-alföldi adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Kedves Blogolvasók! A párommal több mint 7 éve vagyunk együtt. A kezdet nem volt egyszerű, mindketten próbálkoztunk másokkal is, de valahogy mindig egymás mellett kötöttünk ki. Azóta úgy tűnt minden rendben van közöttünk. Már évek óta szerettünk volna gyereket, de sokáig…..