Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tcshooker

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csillagporos gyermekmesékben a hercegnős-békás smacit hepiend követi. Néhányan el is hiszik mindezt, sőt! A következő szintre emelik: egyenest az álruhás gáláns világbékát várják, hogy a lenge fotókra cuppanva ő igényelje a csókot koitálást.A szikár valóságban a srácoknak temérdek békaöltőt kell…..
tcshooker 2017.11.14 13:36:46
@FlybyWire:
Kicsit átfogalmazom, hogy látom én. Akkor láthatod ilyennek, ha ő pedig benned találta meg a nagy Őt. Ha melletted önmaga lehet, ha nem kell szerepet játszania. Ha mindkettőtöknek zsigerből megy az elfogadás és az odaadás. Szerintem vannak emberek, nők és férfiak, akik alkalmatlanok arra, hogy az igaziak legyenek valaki számára. Így az ő számukra sem létezik igazi. És az ég mentsen meg tőlük.
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Verik a férfiakat. Ugyan nem a megszokott módon, ám annál inkább. Sokan tudják. Mégsem beszélnek róla. Pedig nem tabu téma. Egyszerűen csak azért, mert ciki. No meg azért, mert nem tudnak ezzel mit kezdeni. Sem a feministák, sem a családbarátok. A bántalmazott férfiak minden fiókból kilógnak. A…..
tcshooker 2017.03.14 21:14:54
@mildi:
még az is kiderülhet, hogy magának csinálta...
tcshooker 2017.03.14 23:02:30
@Bona Fides:
Fordítva van ez. Ők vadásznak a rendes, érző emberekre, hogy vámpírok módjára kiszívják az életerejüket. Kezdetben bűbájosak, a külvilág felé később is azok. Minden a négy fal között történik.. Mire észbe kapsz, és lépésre szánod magad, elmúlsz 40... Örülök, hogy nektek is sikerült.
tcshooker 2017.03.16 09:19:38
@Bona Fides:
A kedves lánynak valószínűleg működött a pszichopata radarja. A maszkulin meg levadászta, aztán eldobta a valószínűleg jólelkű, jóképűt. Ugyanarról beszélünk.
Mentsd a bőröd a toxikus ember szájából érkező maró savtól. Az ember, aki segített neked abban, hogy rosszat mondj másról, segíteni fog másoknak is abban, hogy rosszat mondjanak rólad.  Kit nevezünk mérgező embernek?    A cikk a hetkoznapizarandok.hu-n olvasható.....
tcshooker 2017.02.19 15:00:51
@Leylandi:
Volt már ilyen kapcsolatod bárkivel? Nem mindegy, hogy milyen személyiségzavar tünetei ezek? Ha csak egy ember időben eszmél ezt olvasva, már megérte leírni. Tudományos értekezéseket kevesen olvasgatnak.
A lényeg, hogy ha ilyet tapasztalsz, menekülj! Ha nem teheted, told magadtól olyan messze ezt a személyt érzelmileg, amennyire csak lehet, különben csak rosszul járhatsz.
tcshooker 2017.02.19 17:06:50
@Leylandi:
Ez a bejegyzés nem hiszem, hogy a családtagokról szólt volna. Nyilván vannak helyzetek, mikor szűkebb a mozgástered.
tcshooker 2017.02.19 17:29:41
@Leylandi:
Azt hiszem, neked most fogok hátat fordítani.
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
A Homár távoli ősei szinte mind jogászok voltak, néha-néha mégis kibújik belőlünk a gazdatiszt. Most például ujjongunk, mert Viktor olyan képet küldött nekünk, ami kiutat mutathat a magas élelmiszerárakkal kombinált agrárválságból. A magyar mezőgazdaság Kitörési pontja:…..
Friderikusz Sándor állítólag a Magyar Televízióba készül. Most, hogy Rudi Zoltán nem tévéelnök, a pletykák szerint Friderikusz rögtön tárgyalásokat kezdett Kert Attila hírigazgatóval, hogy akkor mikor, mit és mennyiért. A hír megjárta a Blikket, sőt a bulvárlap már a…..