Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igi13

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Mt!   Közlekedési cégnél dolgozom, és mindenképpen fel…..
igi13 2015.11.04 19:25:13
@Sörömpőőr: a posztert ez nem fogja vigasztalni, majd jön helyette más nagyobb szemétláda, vagy rosszabb, mint aki volt

az a gond, hogy aki így +meghülyül+ ott valami szintén személyes problémája akad, vagyis segítségre szorulna az illető

a poszterral felteszem nagyon jóban voltak, vele nem kekeckedett annyit, mint a többiekkel, ugye 20 éve ott dolgozik, az ő embere volt

inkább segítséget kér a poszter, mit tegyen, hogyan kezelje

1. A LELÉPÉS NEM FOG SEGÍTENI SENKINEK.

Ha idáig fajulna a dolog, azt mindkét fél sajnálná. Itt nem lehet tudni, miből pattant ki ez a viselkedése, de valószínűleg őt is ki akarták tenni a cégtől a háta mögött, s a dolgozókon vezeti le a dühét.

Ennyiből nem lehet tanácsot adni neki, de én megpróbálnék beszélni vele a családdal együtt, egy kísérletet mindenképpen tennék arra, hogy legalább irányomba megenyhüljön. Elképzelhető hogy volt már korábban egy összefogás az ipse ellen, ám mivel a merénylet nem sikerült, ezért azt hiszi, a poszter is benne volt, vagy a háttérből ő manipulál.

Amennyiben a poszter lelkiismerete tiszta, én a családdal együtt beszélnék a főnökkel, egy próbát megér, ha nem hajlandó erre, vagy menekülni próbálna, akkor valóban sáros, de akkor sem mondanék fel, hanem átkéretném magam máshová.

Szomorú lenne, ha csak úgy felmondana a poszter, hiszen az a KÖNNYEBBIK ÚT VÁLASZTÁSA, avagy a szégyen a futás de hasznos.

Az életben vannak problémák, amit meg kell tudni oldani, az nem megoldás, hogy akkor 20 év után lelépünk. Itt sok dologról nem beszél a poszter, de biztos vagyok benne, hogy a főnöknek ez a meghülyülése nagy problémákat takar el, akár személyes problémákat, akár a munkahelyi problémákat.

Ha eltávolítjátok a főnököt, attól még az emberek ott maradnak, vagyis akárki lesz utána, nem lesz olyan munkahely, mint régen volt.

Talán nem ártana ha valaki beláttatná a főnökkel hogy segítségre lenne szüksége. Lehet, hogy ezt drasztikus eszközökkel kellene elérni, nem tudhatjuk annak családi állapotát, de egy emberre a gyerekével lehet hatni a legjobban.

Szóval, én próbát tennék, egy utolsót, de közben úgy mennék el, hogy legyen állásom, viszont nem adnám fel, mindenképpen azon lennék, hogy megbékítsem, mert ő a főnök és kész.