Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delpiero26

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy 20 millió euro fejében eladta az Udinesének ifjú tehetségét, Rolando Mandragorát, azonban a megegyezés feltételeként a klub visszavásárlási jogot is biztosított magának. Mandragora 2016 januárjában a Genoa együttesétől igazolt a Juventushoz, s kölcsönben…..
delpiero26 2018.07.26 23:39:06
@Rikoo: Hát ez engem kimondottan dühít hogy 3 héttel a szezonkezdet elött még nem tudni hogy mi adja.....
A német Bild értesülései szerint a Bayern München kész 100 millió eurós ajánlattal próbálkozni a Juventus vezetőségénél Paulo Dybala megszerzése érdekében. La Joya a szezon vége felé egyre kevésbé fontos szerepet töltött be a csapatban, a csapat nélküle nyert 3-1-re a Real…..
delpiero26 2018.05.04 11:44:17
@Hiribi27: Egyetértek ,maradnia kell,ha támadólag lépünk fel és több segítséget kap dybala és higu akkor jól jáccanak,bizonyították de ha bunkerban vagyunk hátul persze h ketten elöl nem tudnak mit csinálni....
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
delpiero26 2017.12.01 22:56:01
@Fabio83: nem értelek
A keddi sajtótájékoztató alkalmával portugál részről a csapat mestere, Jorge Jesus és olasz védője, Cristiano Piccini beszélt a Juventus elleni mérkőzésről. "A Barcelona már két győzelmet aratott a D-csoportban, s jó helyzetben van, míg mi és a Juventus egyaránt három…..
Massimiliano Allegri szerint csapata figyelmen kívül hagyta az elmúlt meccseken jelentkező figyelmeztetéseket, és ezt ki is használta a Lazio, amely 2015 augusztusa óta tartó veretlenségi sorozatot szakított meg a Juventus otthonában. Az Öreg Hölgy ötvennyolcadik meccse volt ez saját…..
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
A Juventus lassan kezdheti a bajnoki cím megszerzésének az ünneplésére az előkészületeket, hiszen a bajnokságban kilenc pont az előnyük, és egyre kevesebb találkozó maradt hátra az idei szezonból, azonban Beppe Marotta már az átigazolási stratégia meghatározásán…..
Aktuális pletykák szerint a Juventus érdeklődik az Everton belga csatára, Romelu Lukaku iránt. A belga válogatott kiváló formát mutat idén, ezt jól bizonyítja, hogy nyolc gólt szerzett az összes kiírás figyelembe vételével. Az évek során saját magának igencsak…..
delpiero26 2015.11.06 21:38:52
@peti78: Látom te ilyen edző típus vagy !! Nem értem mért kell ennyire lefikázni a játékosokat...ezt soha nem értettem... Szeretném egyszer látni ha a te felállásodban jáccanának szarul akkor mit mondanál !! Mi nem vagyunk real h elverjünk minden évben egy valog pénzt, megpróbálták mandzut , Dybalat eddig nem jött be , de sztem még bejöhet !!Nem vagyok ennyire pesszimista mint egyesek...
delpiero26 2015.11.06 19:19:37
Szerintem a támadóinkal semmi baj nincs! Megfelelő támogatással rúgnák ők a gólokat szerintem! egyet értek @Rikoo: +1 egy jó védekező és egy irányitó az égető !! Szögletből meg szabadrúgásból 15 meccse nem rúgtunk gólt, sztem ez is elég durva, mi meg szinte mindíg szögletből vagy szabadból kapunk !!!!! Mandzu megfelelő kiszolgálással rúgna annyit mint a lukaku !! Persze ez csak magánvélemény ....
Az Empoli vasárnap a bajnoki címvédő Juventust fogadja, s most megszólalt a toszkán klub elnöke, Fabrizio Corsi, aki úgy véli, hogy a felek nyáron tárgyalóasztalhoz ülhetnek Riccardo Saponara ügyében. A 23 esztendős támadó középpályást korábban többször is hírbe hozták a…..
delpiero26 2015.11.05 20:31:53
@fire06: +1
Massimiliano Allegri véleménye szerint adott körülmények között az egy pont nem tekinthető kudarcnak a Borussia Mönchengladbach otthonában. A bianconero csapat Stephan Lichtsteiner góljával egyenlített Fabian Johnson lövését követően, ám a meccs végén Hernanes kiállítása…..