Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éva. Nagy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán esik szó arról, mi a helyzet, amikor a (házas)pár két tagja között nincs egyetértés a menjünk vagy maradjunk kérdésben. Márpedig ez elég komoly probléma, mint azt a mai poszt szerzője, Péter is megtapasztalja. Ráadásul még azt is el kellene dönteni, hogy merre induljanak…..
Éva. Nagy 2018.12.16 20:17:20
@szakasz2: Nekem is az a tapasztalatom, hogy lehet boldogulni gimnáziumban is.Lanyom az 5. osztályt kezdte Németországban gimnáziumban nulla német nyelvtudással.Az volt a megállapodás az igazgatóval, hogy próbálja meg az 5. osztályt, aztán maximum újra járja, illetve nem fogják osztályozni, csak írásban értékelni. Eleinte a tanárok angolul magyaráztak neki, mivel angolt tanult 4 évig Magyarorszagon előtte, az osztalytarsak pedig kézzel -lábbal mutogattak .Na ehhez képest félévkor már bizonyítványt kapott jegyekkel , németből 3as lett.6. osztályban új tanárai lettek és fogadóórán tudták meg, hogy nem német, mivel nem hallották az akcentusát sem.(A neve alapján lehetne)7. osztálytól osztályelső, jelenleg 9. osztályos és 1.18 volt a tavalyi átlaga. Tehát sztem a nyelvtől ne féltsd őket, illetve ha Magyarorszagon jó tanuló volt ,akkor máshol is az lesz.
Könnyek, dráma és feszültség a negyedik rész kezdő képsoraiban.  Egy éttermi asztalnál ül hatosfogatunk, ahol épp egy Babett vs. Vivi összezördülés zajlik, ezjúzsöl.  Az nem igazán derül ki, hogy mi a topic, de olybá tűnik, hogy onnan folytatjuk, amikor az előző részben Vivi na jól van, nekem…..
Éva. Nagy 2017.10.17 17:04:31
@Csiberi: bocs nem láttam, hogy te is pont ezt írtad
Ma olyan jövőt látok magamnak, amiről álmodni sem mertem, és talán holnap ezt is túlszárnyalom – írja a mai poszt szerzője, Orsi Kölnből, aki párjával most három éve költözött Németországba, szóval éppen itt volt az ideje egy kis számvetésnek. Jöjjön hát ez, a képeket pedig köszönöm neki!..