Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JesszumPéter

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..