Regisztráció Blogot indítok
Adatok
averes

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
Bár másokat sértegetni és bántó megjegyzésekkel illetni nem szép dolog, mindannyiunk érdeke, hogy megtanuljuk mindezt elviselni: a véleménynyilvánítás szabadságának megtartásáért. CSABA Réka írása Kapcsolódó hivatkozások: Rowan Atkinson’s speech at RS5 parliamentary…..
Gazdasági totálkár után megjavított autóra nem hajlandó fizetni a biztosító az újabb baleseti kárra. Jogosult megtagadni a fizetést?Tisztelt Zugügyvéd!  Az én esetem sem egyszerű. A múlt év júniusában karamboloztam vétlenül Ausztriában ,hátulról egy kis faluban…..
kamusmsweb Mi ez az egész? 2008.07.03 10:33:00
Elegem lett abból hogy sok smsweben (tisztelet a kivételnek) lehúzzák, átverik az embert. Ide fogom folyamatosan tenni a csaló oldalakat, és a róluk készült képeket, hogy okuljatok a dologból. Azokkal nincs bajom akik normálisan csinálják amit csinálnak, megértem én, hogy meg…..
averes 2010.09.11 08:52:07
DRAGON WAREZ....átverős, spam-mal hirdeti magát:

"Nezz bele te is a letoltesek vilagaba!
Katt a linkre:
sorozatzone.szunyi.com/
Tobb mint 50.000 Film, Zene, Jatek, Program, Porno es egyeb letoltesek!
Katt a linkre: http://sorozatzone.szunyi.com/"

A linken bejön egy oldal, ami 200Ft/5napról ír.
Az oldal alján bolhaf@sznyi betűkkel már 1.800Ft
az SMS ára !!!!
Aljas trükk...de mit várjunk olyantól, aki sem helyesen írni, sem számolni nem tud (6x200=1.200).

Messze kerüljétek el!
Naponta elhangzik a FIDESZ vezetőinek a szájából, hogy ők nem vezetik be az ingatlanadót. Nézzünk egy konkrét példát:1, Szentendrén a FIDESZ vezette be az ingatlanadót 2007-ben. Ezt mindenkinek meg kell fizetnie négyzetméteralapon (jön a sárga csekk).2, Részletek itt:…..
Az alábbi kacifántos ügy tényleg abszurd jogi helyzetről szó: mi van akkor, ha valaki elismer egy szolgáltató felé egy nem jogos tartozást, és az eladott ingatlana későbbi tulajdonosán akarja behajtani?   Fél millió forintot a következőképpen akarja rajtam behajtani a…..
A Tv2 új kabaréműsorában Verebes beijeszt Gyurcsánynak és Orbánnak, de végül azért mindenki kap egy buksisimit. Mi kérünk elnézést humortalan politikusimitátorokkal, Verebes egy számmal kisebb egójával, kocsmahumorral és néhány használható poénnal. Tényleg ez lenne…..