Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kornel72

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Soros elleni nemzeti konzultációt megelőzően a kormány október elejétől egymilliárdot fog arra költeni, hogy bemutassák a lakosságnak, mi is az ördögi terv. Mi megszereztük magát a Soros-tervet és most kegyetlen pontossággal bemutatjuk...
Tisztelt Ő I!Karcsi vagyok Budapestről. Lakást adok ki albérletbe. Olvastam az "Ezek nélkül ne írd alá a lakásbérleti szerződést!" cikket: link.Abban azt írják, hogy a közös költség felújítási alapba fizetendő részét a bérbeadónak kell fizetni és nem a bérlőnek. Hadd kérdezzem meg, hogy ezt milyen…..
kornel72 2017.08.09 13:24:51
@Bodza11: Az albérlő meg spórolni akar, hogy a közös költségbe semmit nem akar belefizetni. Sok olyan költség van a közös költségben amit az albérlő használ. Pl. lépcsőházi takarítás, kertgondozás, lépcsőházi világítás és fűtés, gondnoki díj, lift működtetésének díja. Ezeket a közös költségből fizeti a társasház. Ezeket miért ne fizetné az albérlő?
         Három EU-grant-et kapott Magyarország az ún. Advanced Researcher kategóriában az idén. Pyber László MTA Rényi, Acsády László MTA KOKI és Csibra Gergely CEU.       G.Fodor Gábor úgy fejezte be politikafilozófusi pályafutását, hogy egyetlen értékelhető sort nem tudott leírni. Innen-onnan…..
kornel72 2017.04.13 11:26:28
10 véletlenszerűen kiválasztott diplomamunka a CEU-ról: spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka
Gender elmélet, londoni homoszexuális muszlimok, budapesti szado-mazo közösség, meg ilyenek. Ez lenne az a fontos tudás amit a CEU ad?
A köztársasági elnök olyan sokat várt a CEU-törvénnyel, hogy már-már arra lehetett gondolni, az éjszaka (vagy az elmúlt 5 nap) folyamán elfelejtett írni, mint Svejk. De aztán mégiscsak aláírta...
kornel72 2017.04.10 21:23:23
10 véletlenszerűen kiválasztott diplomamunka a CEU-ról: spiler.blog.hu/2017/04/06/ime_10_veletlenszeruen_kivalasztott_ceu-s_diplomamunka
Gender elmélet, londoni homoszexuális muszlimok, budapesti szado-mazo közösség, meg ilyenek. Ez lenne az a fontos tudás amit a CEU ad?
Hívők egy csoportjának az egyházi vezetőknek címzett nyílt levelét közölte a Szemlélek blog. A dokumentumot szerző vallásos emberek petíciójuk aláírására buzdítják a hívőket, mert kifogásolják a menekültügyi törvény múlt hét óta hatályos módosításának következményeit és azt krik az egyházaktól:…..
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
kornel72 2017.03.31 12:13:04
kornel72 2017.03.31 12:17:10
A Berliner Kurier hétvégi száma listát készített a “világ legőrültebb diktátorairól”. A felsorolás hét vezetőt nevezett meg, köztük az izraeli miniszterelnököt. A listán szerepel Basar Aszad, Kim Dzsong Un és Robert Mugabe, hiányzik viszont a hágai nemzetközi bíróság által háborús bűnökért körözött…..
NYÍLT LEVÉLDr. Mezey Barna rektorELTErészére Tisztelt Rektor Úr! Megdöbbenéssel értesültünk arról, miszerint az Ön által vezetett intézmény is elindítja a gender studies-t, azaz a társadalmi nemek tanulmánya szakot. Az ELTE Magyarország első egyeteme, többféle európai rangsorban évről-évre…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Már másfél éve lakom a mostani bérelt lakásban, többnyire rendesen fizettem a lakbért, igaz, az elmúlt három hónapban kisebb elmaradásom volt, néhány tízezer forint. Volt két születésnapi buli, illetve néhány hétig kicsit zajos vendégek voltak, akik ugyan rövid ideg…..
Katy Elizabeth Hudson 1984-ben született a kaliforniai Santa Barbarában, a pünkösdi felekezethez tartozó pásztor-házaspár gyermekeként. 3 és 11 éves kora között Katynek sokat kellett utaznia, amikor is a szülei az országot járva gyülekezeteket hoztak létre. Az énekesnő gyermekkorában keresztény…..
Szerethetjük-e Szulejmán szultánt? – teszi fel a kérdést diplomatától meglepő, szenvedélyes hangvételű cikkében Csóti György volt nagykövet. A volt MDF-es, majd fideszes parlamenti képviselő szerint a válasz egyértelműen nem, és a magyarok “soha nem fogják szeretni és tisztelni Szulejmán szultánt.”…..
Az augusztusi riói olimpia lesz az első az olimpiák történetében, amely során egyes versenyszámokban transzgender személyek, tehát biológiailag férfiak fognak női sportolókkal versenyezni. Eddig csak olyan transznemű sportolók versenyezhettek az olimpián, akik legalább két évvel korábban átestek…..