Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Russel Shoemaker

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utcára irányított térfigyelő kamera található a Petzvál József utca 30. szám előtt. Valószínűtlen, hogy a rendőrség vagy a közterület-felügyelet berendezése lenne, mivel elég igénytelen módon a fához van csavarozva, és a vezeték a házból jön ki hozzá. A kamerán és…..
Russel Shoemaker 2015.11.02 08:07:46
@Hóhér az utolsó barátod: "magyarán fingod sincs, van-e ott működő kamera, ha van, rögzíte-e, ha rögzít, mit és vajon jogosan vagy jogsértően" - ezeket mind pontról pontra szabályozza a törvény. Ugyanis ha nincs "tábla" és nem a kamerával megfigyelt területre gondolok, hanem a kamera helyét, üzemeltetőjét a rögzítés időtartamát és az adatkezelő regisztrált számával feltüntetett táblára akkor jogsértő. A kereskedelmi boltokban még azt is fel kellene tüntetni, hogy melyik kamera hol van és hogy mit lát. (törvény szerint) :D Ismételem magam... még mielőtt eldöntjük, hogy melyik táborba akarunk tartozni ismerjük meg a ránk vonatkozó szabályokat. Ne úgy kezdj el száguldozni az autóddal, hogy meg sem próbálsz jogsit szerezni, mert maga a cél hogy eljuss A-ból B-be arra lehet, hogy elegendő csak jogosítványt szerezned és nem kell száguldoznod törvénysértő módon. :)
Russel Shoemaker 2015.11.02 08:36:43
@Blogger Géza: Nem is kell tudni. Nem lehet ott... Ezen kár vitázni. NAIH !!! Ezért nem lehet még áll kamerával sem manipulálni. Nem érdekli őket hogy működik vagy sem... Még tesztüzemre sem hivatkozhatsz.