Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Richome

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
Richome 2008.03.06 15:25:45
Üdv!
Én vagyok a segítős a Bimbóról aki ezt a cikket küldte...
Sok ötletem lett volna nekem is, mit kezdhetnék a kedves toyotással, pl. legalább 3 kerekét leengedni, vagy felvágni a ponyvát, hogy ne csak a Hölgy és én ázzunk el, hanem az ülései is, vagy komolyabban megszívatni, de ezzel a végén még én lennék a bűnöző, aki más tulajdonát rongálja és akit meghurcolhatnak. Ennyit talán nem érne, de egy ilyen nyilvánosság talán jobban alázza és remélem tudni fog erről hamarosan.
Egyébként ami csúnya az egészben, hogy pár házzal feljebb lakhat a tag a Bimbó 7 körül, mert ott állt másnap a kocsija. Aki teheti álljon elé :) Üdv!
Ja, és aki okosnak hiszi magát, hogy könnyű lett volna egyedül hátrafelé a járdán maradt helyen kiállni a Hölgynek, téved. Egyedül én sem próbáltam volna meg, mivel a fal széle rücskös, nem látszik jól és a mellette álló autót kikerülni sem könnyű hátra ilyen ívben. Lehet, hogy csak 5-10 perc volt, de sok a nolmál kiparkoláshoz képest, mikor az ember időre menne valahová és már 10-15 perce dudál, hátha megjelenik a delikvens, de nem jelent meg. Riasztója nem szólalt meg a toyotának sajnos, de arra sem jött volna ki a tag, mert mint írtam, pár házzal feljebb tanyázik, de ennyivel nem úszta meg. A szaros pelenka a szélvédőn módszer is eszünkbe jutott, tudjátok, az a szép spenót zöldes :) de ha valaki azt is lefotózza, mint mi a toyotát, akkor nekünk lesz nagyobb bajunk...
Innervoice! A kispipacs meg lármás, felette lakunk, ezt mi tudjuk jobban! Bár nem értem ez hogy jön ide...

És szorgalmazom a zéro toleranciát és a rögtönítélő bíróságot. Egy személyben, magamban :)