Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muzsoki

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig mindig a csíkos hátú kismalacokat szapultam, és hirdettem hogy annyi agyuk sincs mint egy kosár lepkének. Most viszont olyat teszek, amit sosem gondoltam volna. Megkövetem őket (részben), mert rájöttem hogy ezen a térfélen is vannak hülye játékosok.Történt vala, hogy idén is…..
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
muzsoki 2010.06.04 00:02:00
Egy kis történelem, hátha így jobban értjük az összes felet:

A zsidók Mohamed vezetésével kb. i.e. 13. században kezdték meg a "Nagy Kivonulást", mely közel 5 generáción keresztül tartott. Mózes több hadicsellel kijátszotta a fáraó sergeit, és úgy okozott neki puszitítást, hogy nem is ütközött meg vele - lásd, hogyan is kelt át a Vörös tengeren. Majd Kánaán felé kiírtotta az összes ott lévő törzseket - köztük azt is mely vele szövetségben volt és együtt vívták addig a háborút. Később halála után 4 generációval elfoglalták kánaánt - természetesen megsemmisítve az ottani népességet, mely az időkben normálisnak volt tekinthető. Ezek után letelepedtek Palesztínában, mely később két nagyobb részre vált. Eme két nagyobb részt az asszírok és a babilóniak, majd végül Nagy Sándor hódította meg.

A következő évszázadokban az életük a "leigázás, felkelés, önnállóság, leigázás" körforgásában álandósult különböző hódítók formájában - Szír, Hellén, Római...

I.sz. 2. században száműzték őket a római birodalom keleti részébe, és ekkor kezdődött meg az ő szétszóródásuk.

A 20. századig a mai Izrael területén megmaradt mindig is egy kb. 100 000 fős népességük, melyet a cionista mozgalomból eredően - és tegyük hozzás az az állat hitler - duzzasztott fel 2 millióra.

Itt szeretném közbevetni, hogy az a barom - itt a kommentelők közül is -, aki nagyra tartja valamilyen formában hitlert, azt szeretném élőben is kérdőre vonni ez ügyben. És ehhez nekem nem kell legyek sem baloldalinak, sem zsidónak.

1947.-ben az arabok, az ENSZ és Izrael elvileg megegyeztek egy arab-zsidó terület felosztásról, de ezt semmelyik fél soha nem tartotta be. Közben persze Szíria és Egyiptom is rátette a kezét a mai palesztín nép lakta területekre.

Hát itt tartunk most, adott jó pár kakaskodó közel-keleti politikus, melyek játszák csak tovább idióta játékaikat - szó szerint ezer éves sérelmek miatt. És tegyük hozzá, hogy a nyugat sem látszik az ő szemükből vajmi szeretetteljesnek, mert azt látják, hogy max. az olajunk kell.

Vagy úgy is mondhatnám, ahol lőnek rád és éhezel ott a GDP csökkenése százalékban, a Coca Cola, és a magyar emberek hol cionista, hol antiszemita megjegyzései még csak nem is súrolják spiritulaizmust.
A Ma-uri masszázs eredete A MA-URI egy ősi közvetítő eszköz modern kifejeződése, gyökerei polinéz alapokig nyúlnak vissza, melyek az élet dinamikus és kreatív megközelítésére összpontosítanak. Mai formájának kifejlesztője és névadója az új-zélandi Hemi Fox és a dán…..